View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 19.11.2007   #6 (permalink)
erdinç

erdinç's Avatar

Yer: Londra
Re: Dosya ekleme özelliği yeni üyelere kapalı olsun

BYK, benim söylediğim sadece zip dosyalarına sınırlama getirmek. Sen uzun zamandır üyesin. Şimdiye kadar kaç zip dosyası yükledin zoque'a?

Zip dosyası yüklemek çok ender gereken bir durum. Zaten Photoshop için psd formatı ve illustrator için .ai formatı seçenekler arasında var. Onun dışında bütün resim dosyası formatları var. Hani olur da belki flash ile veya başka bir programla çalışırken onun dosyasını yüklemen gerekebilir. Böyle bir durumda zaten kendi sitene yüklersin. İnsanlar da senin uğraştığın işlere, kullandığın programlara bakıp ya güvenirler ya da güvenmezler.

sorun şu ki şu anki haliyle zoque birtakım warez paylaşım forumlarında yazı yazmaya alışmış kişilere onların alıştıklarına benzer bir ortam sunuyor. Şurda bir dosya buldum buyurun bakalım diye insanlar dosya yüklüyor. Burası dosya paylaşım forumu mu? Zoque için yakışıksız bir durum bu.

Eğer ben 15 yaşında bir lamer olsam ve bir keylogger bulup zip dosyasının içine koymuş olsam kesinlikle zoque'a yüklemek isterdim. Rapidshare falan kullanmak istemezdim çünkü rapidshare kelimesi bile çoğu kişide alarm zillerinin çalmasına neden oluyor. Ayrıca kendi siteme de yükleme istemezdim çünkü izimi sürmelerini istemem.
erdinç şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin