Hayrına sunucu bağışlayacak gönüllü aranmakta:P:P
Teklan ile çalışacağım. (bu arada haftasonları sabah1, akşam1 tane eleman bırakıyorlarmış acil durumlar için, tek eleman dediğim oymuş.)
Grid bütün planlarımı dağıttı

Sh ye gidemedim grid'i bulacağım diye. Zaman da daralmak üzere. Tek ilgilendiğim iş de bu değil, malum.
İlgilenmem gereken okul projeleri de var. Grid'e gideceğime kod yazsam daha iyiymiş

Bakalım, Teklan ile ne zaman çalışmaya başlayacağım. Bir ayda yetişse bari
Konu dışı: Aklımda bir tasarım var; bu tasarımı geçen sene açıp bir firma yüzünden kapamak zorunda olduğumuz online dergi için düşünüyorum. Bu tasarımı (dergide malesef kaynak olmadığından) yardım babında yapabilecek bir arkadaş var mı acaba? Derginin sitesinde hakkımızda bölümünde emeği geçen herkesin isimleri yazacaktır, bu konuda şüpheniz olmasın. Benim şu an için tasarım yapacak çok da vaktim yok, sadece kodlarla uğraşmalıyım bu aralar, kendi tasarımcı arkadaşım ise şu an için Gold
bilgisayar ile ufak bir çalışmaya girdi, ayrıca bu arkadaş ile alternatif enerjili araçlar tasarladığımız bir grubumuz için de
site yapıyoruz, ayrıca yine bu ekip için endüstriyel tasarım yapıyoruz, bu yüzden tek çalışmalık tasarımcı aramaktayım.