Erdinc, tedirligini anliyorum fakat %100 güvenli bir ortam yaratmamiz cok zor. Bizler yönetim olarak her yeni kayidi inceleyip uygun bulunmasi durumunda sadece onayliyoruz. Bedava dagitilan email adresleri ile dolayisiyle katilimcilarin anonim kalmalarina imkan veren kayitlara izin verilmiyor. Onaylama sonrasinda da hersey bitmiyor. Kisinin
forum ici davranis, tutum, kullandigi Türkce gibi bir takim kriterlere göre kisinin bu ortama uyumunu izlemeye calisiyoruz. Ayrintilar kullanici sözlesmesinde belirtilmekte zaten.
Bizler insanlarin iyi niyetli olduklarindan yola cikiyoruz. Kayit sirasinda katilimcilarin -önlerine koydugumuz- engeller sonucu vazgecmeyip buraya üye olanlarin, gercekten ne istediklerini bildiklerini varsayiyoruz. Fakat sistemi suistimal etmek isteyebilecek kisilerin oldugu gercegininin de bilincideyiz.
Tabii diger bir konu da su ana kadar forumda dosya ekleme ile ilgili olarak bize herhangi bir problem yansimadi. Umarim bu sekilde de kalir.
Birde önümüzdeki günlerde kullandigimizin yazilimin yeni bir üst sürümü cikiyor. Yeni eklenen özellikler arasinda söyle bir madde gecmis:
Alıntı:
|
Hooks to allow attachments to be passed through a virus scanner
|
Saniyorum sunucu tabanli bir olay ve sunucu özelliklerimiz bunu desteklerse, tabii ki kullanilir. Fakat yine de eklenen dosyalar konusunda herhangi bir garanti vermedigimizi ve bunun kontrolünü son kullanicinin yapmasi gerektigini belirtmeliyiz.