Alıntı:
cgencer tarafından gönderilen mesaj:
yakın zamanda benim de tatsız bir Drupal deneyimim oldu; daha önce de Drupal'i severek kullanmıştım, ama 2 nesildir uzaktım. 5+ versiyonla beraber pek çok şey kallavi bir ağırlığa sahip olmuş. ek modül kurunca da modüllerin uyumsuzlukları ve bütün olmamaları, oluşabilen hataların nerelerden olabileceğini kestirememenize sebep oluyor. simple bir community sitesi yapayım derken, yönetimi iyice karmaşık, menülerin hangilerinin hangilerinin altında olduğunu dahi hatırlayamadığımdan her ayar için neredeyse tüm yönetim menülerini dolaştığım ultra-düzensiz bir hale gelmiş. iyi bir proje nasıl dağılır ve kağnılaşır, görmüş olduk. neyse ki Drupal'e güvenmeden elimdeki ikinci projeyi hiç onda yapmayı araştırmadım, işe daha özel bir çözüm buldum da kafam rahat etti. gerçekten Drupal'in detayları, hele de server üzerinde çalışırken, saatlere varan ve sıkıntı veren bir debelenmeye dönüştüğünden projeye karşı motivasyon da haliyle yerin dibine iniyor.
|
web'de aramaya gerek kalmadı, cem gencer'in bu konudaki deneyimleri yeterli olmuştur sanırım