Merhaba,
Optimax-IP servisi
internet omurgası üzerinde calisan her türlü aplikasyonun yük paylaşım esasına dayalı olarak, süreklilik ve aktifliğini sağlayan, kontrol eden ve yönlendiren bir çözüm paketidir.
Optimax-IP çözümleri Myranet İletişim A.Ş. altyapısı üzerinden sunulmaktadır.
Mesajınızda bahsi geçen firmalar grup şirketleridir. Firma sahipleri aynı kişilerdir.
Vargonen Teknoloji firması ile ilgili yapmış olduğunuz yorum üzerine de, firmanın gidişatını ve büyüme oranlarını yakınen bildiğimden dolayı bilgi sunmak isterim.
Vargonen Teknoloji 2001 yılında kurulmuş olup, 2003 yılında kurucu ortak olarak bir İnternet Servis Sağlayıcı olan firmamız Myranet İletişim A.Ş. 'nin kurulmasında gerek sermaye gerekse tecrübe açısından büyük katkılar sağlamıştır.
Tamamen yerli sermaye olan VT, kurulduğu günden günümüze kadar kazancını yine sektöre yatırmış ve bitirmekte olduğumuz 2007 yılında yaklaşık 300 bin$ civarında teknolojik altyapı yatırımı yapmış ve yapmaya devam etmektedir.
VT altyapısında ülkemizde sayılı bulunan ve
hosting firmaları arasında rastlayamayacağınız Citrix Netscaler, Juniper Networks, IronPort vb. yatırım gereksinimi oldukça yüksek olan üstün teknoloji ürünleri kullanılmaktadır.
Ayrıca firma 2004 yılından sonra her yıl minimum 2'şer kat ciro artışıyla birlikte yüksek karlılık göstermiştir. Yapılan yatırımların başarılı sonuçları her geçen gün kazanılan yeni portföyler ( Vakko, Power Media Group, Radio Oxigen, Eczacıbaşı, Polimeks İnşaat vb. ) sayesinde de açık olarak görülmektedir.
Herhangi bir sorunuz olursa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım.
Saygılarımla,
Tolga Dinçer
Operations Manager
Optimax-IP
tolga@optimax-ip.com
www.optimax-ip.com
Alıntı:
aspcibertan tarafından gönderilen mesaj:
Merhabalar.
Bir süredir vargonen in müşterisiyim. Vargonen bir süre önce myranet a.ş ile çözüm ortaklığı yaptı sanırım. Ve sitelerinde bir reklamda rastladım; http://www.optimax-ip.com/dedicated.asp bu fiyatları nasıl verebiliyorlar?
Vargonen'in sunucularından da memnunum, ancak teknik destek kısmı yavaş. Gerçi aylardır site hiç düşmedi ama bir klasör izni için 1 gün uğraştım diyebilirim.
(Gerçi Vargonen'in devri Kubilay Bey rh yi kurduktan sonra bitti diyorlardı, ki ben de buna katılıyorum diyebilirim, bu eski bir konu gerçi.)
Optimax-ip konusunda fikri olan var mı?
|