Alıntı:
zorkestra tarafından gönderilen mesaj:
phpBB'nin resmi sitesinin sponsoru olan BlueHost'da 600 GB alan, aylık transfer 6000 gb ve 2 yıllık host alana aylık 7 dolar, domain bedava. Buradan hosting alan var mı? Ben ilk başta güvenemedim. Ama phpBB'nin sponsoru olduğunu gördüm. Bana inandırıcı geldi. Sizce nasıl bir yer?
|
Benimde bluehosttan hesabım var ben aldığımda 200 Gb alan 2 Tb bandwitdh falan vardı. Ben aldıktan bir kaç gün sonra 300 Gb ve 3 Tb'a çıktılar, siteden memnundum hiç bir zaman sitem kapanmadı sürekli açıktı, sitemin uptime oranlarını kontrol etmem için bi siteye üye olmuştum her hafta
mail geliyordu uptime oranlarım sürekli 100'dü. Ancak bluehosttan ayrılmam pek uzun sürmedi, ben senelik almıştım yaklaşık 7 ay kullandıktan sonra cpu sorunu ortaya çıktı (
Vbulletin ve vBSEO kullanıyorum). Ziyaretçi sayım arttıkça (Günlük 5k-7k olunca)
site sürekli cpu hatası vermeye başladı (Bluehosttan bir adrese yönlendiriyor ve iğrenç bir indexte büyük harflerle cpu kotası aşıldı yazıyordu) bu sorundan üyelerimde çok rahatsız olunca mecbur hostu bırakıp dedicated kiralık.
Yani cpu sorunu yaşamayacaksanız (
SEO kurmazsanız zaten cpu kullanımızın çok fazla artacağını sanmıyorum) bluehostu öneririm