View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 16.01.2008   #9 (permalink)
divemaster

Yer: -
Re: ASP ile Mssql Stored Procedure Kullanımı

Evet fakat aşağıdaki inner join ile yazdığım tek recordset ile istediğim sonucu alabiliyorum. Bunun SP ile yazılmasında neden farklılık gösterdiğini anlayamadım.

Alıntı:
Set menuGrup = bag.execute("SELECT DISTINCT mgrup.menuGrupID, mgrup.menuGrupadi, mgrup.menuKlasorAdi FROM tbl_menu_grup As mgrup INNER JOIN tbl_uye_yetkilendirme AS yetki ON mgrup.menuGrupID = yetki.menuGrupID and yetki.yetkiTuruID="&session("yetkiTuruID")&" ")
yani ben prosedür yazarken zaten "mgrup.menuGrupID = yetki.menuGrupID" bölümü ile bunu alıyorum. Burada dışarıdan çağırdığım sadece session("yetkiTuruID") oluyor.

Bu durumda recordsetti açarken menuGrupID'nin direkt SP den gelen komutla çalışması sağlanamaz mı?

Kod:
Set menuGrup = bag.execute("sp_menu "& session("yetkiTuruID"))
Tabi burada SP içinde bir düzenleme gerekiyor mu, gerekiyorsa ne yapılması gerekiyor onu bilmiyorum

Ya da SP den çağırdığımız şekliyle aşağıdaki bölüme menuGrupID değerini SP den nasıl çekebiliriz. gerçi SP içinden çağırdığımız kodun buraya çekmeden çalışması gerekir diye düşünüyorum

Kod:
Set menuGrup = bag.execute("sp_menu "& ? &", "& session("yetkiTuruID"))
session ya da ayrı bir recordset açarak oluyor fakat amacım inner join ile kullandığım haliyle tek recordset ile bunu çözebilmek

Mesaj divemaster tarafından 16.01.2008 (15:04) yeniden düzenlendi.
divemaster şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin