View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 22.01.2008   #9 (permalink)
mow

Yer: İzmir
Re: Sistem Net Telekom - Aman uzak durun

nixcon un kendi sitesine an itibari ile ben ulaşamıyorum. bu işlerin azıcık ucundan tuttuğum için etrafta dönen dedikoduları da biliyorum. nixcon hakkında kendi düşüncem dc nin başka bir ülkede olduğu ve müşterilere binbir zorlukla pencere arkasından gösterilen sunucuların da sahte (sadece ışığı yanıp sönen boş kasalar) olduğudur. Düşüncelerimi destekleyen delillerin başında telekomdan aldığımız ip lerin route edilememesi ikincisi ise yurtiçi kapasitenin/hızın yurtdışından daha az olmasıdır. Tabi ki yanılabilirim ancak vaziyet maalesef bunu gösteriyor.

Sistemnet e gelirsek; ben şahsen kullandım ancak izmirde olduğumdan makinaları buraya çekmek durumunda kaldım, benim kullandığım süre zarfında her zaman olabilecek kesintiler dışında bir şey olmamıştı zamanla iyileşmiş veya kötüleşmiş olabilir bilemiyorum ancak dolandırıcı olmadıklarını, yalan söylemediklerini fakat her şirket gibi doğruyuda bazen söylemediklerini söyleyebilirim. Standart cevap işte, "telekomdan kaynaklanıyor" bir çok dc ile çalıştım bu lafı bir tanesi bile atlamadı, hepsi söyledi. Umarım problemin düzelmiştir.

Biraz daha sabredersen biz bir veri merkezi yapıyoruz kendimizce, senin de ilk müşterilerimiz arasında olmanı isteriz
mow şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin