View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 24.01.2008   #6 (permalink)
soul

soul's Avatar

Yer: LND
Re: Google Adsense Engellediğimiz Siteler

Alıntı:
ssonmez tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
@mirturk, bu yurtdışında çok tartışıldı ancak Türkiye'de durum gerçekten çok karışık. Eğer hiç site engellemezseniz sitenizde tuhaf tuhaf reklamlar görünüyor. Açıkçası eskiden olsa küfür olarak kullanılacak kelimelerle nitelenecek, şimdilerde çöpçötan siteleri denen bu siteler ile bir de aldatıcıı kontor sitelerine pirim kazandıracağım diye, üstelikte kuruş bile vermeyen tıklamalarını istemiyorum.
Ben engellemeyi genel olarak kisisel olarak desteklemeyecegim seyler icin kullanmaya calisiyorum, sonucta sanirim herkes ayni mantikta. Dolayisiyla insan copcatan sitelerini, melodi sitelerini ve bilimum abuk subuk siteyi hakikaten engellemek istiyor. Aslinda adam gibi kategori sistemi olsa ve acik acik sitede X, Y, Z kategorisinde siteler gostermek istemiyorum diyebilsek super olurdu.

Bir ara bildirgecte bahsediliyordu, islami bir sitede Google Adsense den "bedava incil" reklami cikmasi olayi. Dolayisiyla bu tip bir site sahibi olarak bu durum buyuk bir tezat tabii ki.

Bu arada gene tartisildi ama para icin bloklama olayi da var, az para odeyen siteleri tespit edip bloklama. Bu konuda bayagi kazanclarinda degisiklik oldugunu soyleyenler var ama acikcasi ben bizzat test edemedim.