View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 29.01.2008   #25 (permalink)
erdinç

erdinç's Avatar

Yer: Londra
Re: isimtescil.net'ten uzak durun

Durduk yere hesabı iptal etmiyorlar. Üyelik bilgilerini beğenmedikleri zaman böyle yapıyorlar. Ben İnternette öyle her sitede kişisel bilgilerimi vermiyorum. Bu sitede de kullanmadım. Hesabım iptal oldu. Öncesinde de uyarı falan almadım. Domaini kurtarmak için hiç şansım olmadı.

TC kimlik numarası kontrol etmek, kimlik fotokopisi istemek domain firmasının işi değildir. Bu firmayı kullanırken iki defa düşünün. İsim, soyisim, adres, telefon, TC Kimlik Numarası ve ödemeyi banka yoluyla yapıyorsanız banka bilgileriniz karşı tarafın elinde var. Ben bu kadar bilgiyi tanımadığım birilerine gönderip de sonra rahat edemem.

Beni asıl rahatsız eden şey domain firmasının bana ait bir ürüne el koyması. İsimtescil, aynı Godaddy gibi sizin domaini size ait bir ürün gibi görmüyor ama kendi sundukları bir hizmet gibi görüyor. Oysa domainler domain firmasının sunduğu bir hizmet değildir. Domainler bir firmadan diğerine taşınabilen ve alınıp satılabilen ürünlerdir. Nitekim kaybettiğim domaini başkasından satın almıştım. Zaten o nedenle bu firmaya işim düştü. Yoksa bir sürü düzgün yabancı firma varken godaddy veya isimtescil gibi agresif firmalar ile çalışmam.
erdinç şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin