View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 26.02.2008   #2 (permalink)
Se7en

Se7en's Avatar

Yer: IstanbuL
Görsel: 31
Re: Turkcell çıldırdı mı? Bir günde 3.000 YTL lik internet kullanımı mümkün mü?

Ben kendi laptopumdan 59 ytl aylık 1 GB pakete abone olmuştum. 300 Ytl Edge kartına vermiştim, 59 Ytl 1GB kota maillara bakıp çıkmaya yeter diye kendimi ayarlamıştım. İlk ay kullanım ücreti artı abonelik ücreti artı o bu ücreti 108 Ytl fatura geldi. Bu arada bu hattan konuşma olmuyor, sadece edge için duruyor. Kotama baktım, detaylı fatura istedim anlayamadığım bir şekilde 1,56 gb down yapmışım. Mümkün değil dedim ama parayı ödedim.

İşten kıllandığım için ikinci ay laptopta 487 Mb kota kullandım. Edge programı ve kota ölçümlerim bunu gösterdi. Hadi ben yanlış ölçtüm, edge programı arızalı ölçtü. Olsa olsa en fazla 250 Mb aşmış olurdum kotayı cunku bilerek limitli kullandım.

Hop; ay sonu fatura ne kadar dersiniz? 294 Ytl. Çıldırdım, Turkcell'in abone merkezlerini birbirine kattım. 2 ay işin peşini bırakmadım. Olay para da değil, enayi yerine koyulmayı hazmedemiyor insan.

Bana bir liste gönderdiler, kullanmadığım, girmediğim saatlerde kullanılmış kota bilgileri mevcut. Ben akıllılık etmişim de edge kartından sim kartını da çıkartmıştım ki o sırada şebekede görünmüyor hat ve bu şekilde işin içinde yanlışlık olduğunu ispat ettim.

Mahkemelik olduk ve mahkememiz hala sürüyor. Çok uğraşacağına emin ol. Allah kurtarsın diyorum.
Se7en şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin