View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 06.03.2008   #1 (permalink)
David Wenham

David Wenham's Avatar

Yer: İstanbul
Görsel: 1
Ofis Açmak İçin Ortak Arıyorum

Merhaba, ben grafik ve web tasarımıyla ilgilenen, işinde kendine göre başarılı ve kendi çapında müşteri portföyüne sahip bir tasarımcıyım. Şu an freelance/serbest olarak, yani evden çalışıyorum. Fakat işlerimi biraz daha disiplinli ve düzenli yürütmek için bir ofis odası kiralamayı düşünüyorum. Beylikdüzü civarında oturuyorum. O nedenle öncelikle beylikdüzü ya da ikincil olarak avcılar civarında bir ofis kiralamayı düşünüyorum. Fakat hem bana arkadaşlık etmesi, hem de ofis giderlerinin paylaşımı açısından ofis ortağı arıyorum. Yaş aralığı önemli değil. yeter ki yaptığı işe değer veren ve işinde kısmen başarılı insanlar olunsun. Mesleki olarak ofisimi paylaşacağım insanın web programcısı olması (PHP, MySQL, ASP.net vs.. bilmesi) benim için her zaman tercih sebebidir. Böylece aldığım işleri de kendisine paslayabilirim, beraber çalışmış da oluruz. İlgilenen arkadaşlar lütfen bana buradan ulaşsınlar. Teşekkürler.

İlgileniyorsanız sorularınız, önerileriniz ve teklifleriniz için mail adresim: pancws@hotmail.com

ÖNEMLİ NOT: Ortak ayarlandıktan sonra ofis aranacaktır, hali hazırda ofis mevcut değildir.Kişi başı düşecek ücret ve diğer değerlendirmeler yapılacak görüşmelerle belirlenecektir.
David Wenham şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin