View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 08.03.2008   #3 (permalink)
erdinç

erdinç's Avatar

Yer: Londra
Re: Ofis Açmak İçin Ortak Arıyorum

Ben olsaydım önce ofisi kendim ayarlar sonra masrafları paylaşacak birini bulurdum. Ofis paylaşımı konusunda hiç tecrübem yok ancak ev paylaşımı konularında oldukça tecrübeliyim. Bu şekilde daha iyi oluyor. Birini buluncaya kadar masrafları tek başına karşılamak bir süre zor oluyor ancak diğer türlü yaşayacağın sorunların yanında bu önemsiz kalır.

Ne kadar dikkatli seçim yapsan da insanları tanımak kolay değil. Geçinememe ihtimali yüksek. Eğer ofisi sen kiralayıp sonra yanına birini alırsan, geçinemezsen başka birini bulursun. Baştan başkasıyla birlikte kiralarsan işler karışır. Ben biraz kontrolü elde bulundurmayı seviyorum.

Başka nedenlerle de yollarını ayırman gerekebilir. Bir yıl sonra, iki yıl sonra hesapta olmayan bir değişiklik olabilir. Örneğin ofis arkadaşın başka bir şehre taşınmaya veya bir şirkette işe girmeye karar verirse ne yapacaksın? Ofisi kapatıp sonra birini bulup tekrar birlikte yeni bir ofis mi kiralayacaksın yoksa ofisi kapatmadan yanına başkasını mı bulacaksın? Şüphesiz ikincisi olacak. Demek ki şimdiden de o şekilde başlayabilirsin.
erdinç şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin