Konu Başlığı: Hosting Firmaları
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 14.03.2008   #92 (permalink)
[...Saint...]

[...Saint...]'s Avatar

Yer: İstanbul
Re: Hosting Firmaları

10 sayfa yazıyı okuması her ne kadar uzun sürmüş olsa da en azından sorularıma kısmen de olsa cevap bulmuş sayılırım.. Aralarda verilen firmalardan bazıları bir iki sayfa sonra kaybolup gitmiş garip ama gerçek malesef.

Ülkemizdeki bağlantı ücretleri düşünüldüğünde Türkiye lokasyonlu firmaların fiyatları da haliyle yüksek oluyor.
Ben sadecehosting firmasına geçmeyi düşünüyordum, yaptığım görüşmelerde sonra bana sadecehosting'in maliyetişu anda yurtdışında bulunan serverıma ödediğimin 3 misline yakın

Arkadaşlar tecrubelerinzden yararlanmak adına birkaç şey sormak istiyorum.. Benim sitem günün belli sattleride yogun şekilde ziyaret ediliyor. Geçen hafta serverımda birkaç kez çalışamaz hale geldi ve sanırım restart ederek sorunu çözdüler her seferinde.. serverı kiraladığım aracı firma bana Ram yeterli gelmediğini söyledi.. Bende ram takmalarını söyledim. Ram yetmemesi olayı normal midir? Görüşleriniz nelerdir.. (Sitemdeki yoğunluktan da şöyle bahsediyim günde ortalama 1500-2000 tekil ziyaret toplam 100 gb üzeri bir trafik var. Genelde de akşam saatlerinden sonra yoğunluk oluyor.)

Bu arada buradan edindiğim izlenimlerle speedlayer ve mosso firmalarını daha detaylı arastırma kararına vardım.
Bir de benim ingilizcem çok iyi değil ancak sorunumu anlatabilir ve bana söylenenleri anlayabilirim. Acaba yurtdışında bir firmayla çalışmam için ne kadar ingilizce gerekiyor. (Saçma olmuş olabilir kusura bakmayın)

Ayrıca zoque.net foruma da bu kadar bilişim konusunda tecrubeli bir grubu biraraya getirdiği için teşekkür ederim
Saygılar..
[...Saint...] şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin