Hay yazmaz olaydım bu başlığı
Resmen kehanet gibi.
Yazdığım zamandan beri öyle bir düşüş var ki utanıyorum buraya yazmaya. Tabii bunda en büyük etken ısrarla "Reklamlarıma öylesine tıklamayın. Merak ediyorsanız tıklayın" demem olabilir. Belki de dememem lazım artık. Baksanıza
Google bizden dürüstlük ve güvenilirlik beklerken, maalesef yayıncıyı üzecek kadar düşük oranlarda tıklama vermeye başladı.
Artık düşünüyorum. Bir yerlerde bir hata olmasın? Binlerce kişinin girdiği sitelerimde en az toplam günlük 5 bin hit varsa ve %1 bile tıklamıyorsa alıma gelen soru şu oluyor. "Neler dönüyor acaba?"
Geçen gün bir mahalle
internet kafesine gittim. IE6 kuruluydu makineler eskiydi. Bir sitenin
reklamına tıklamak istedim. Ama almadı. Tıkladım ama sayfa açılmadı. Hayretle başka bir siteye girdim ve onun da açılmadığını gördüm. Bir süre cebelleştim.
Sonra düşündüm. IE6'da bir bug nedeniyle bu
Google reklamlarının bazen tıklanmaması mümkün mü? (@sahip dostum izninle sana takılabilir miyim

@Sahip, "olmaz öyle şey" demek için acele etme. Mesela, hem güzel hem zeki bir kadınla evlenmek mümkündür. Nacii getir IE6 yı

Bakınız ilk sayfa )
Yani şaka bir yana yurtdışındakilerin bu kadar düştüğüne inanmıyorum. Zaten ringofon ve çöpçatan siteleri birşey kazandırmıyor. Ama tıklamaların düşmesine inanamıyorum. Binlerce kişi girdiğinde yanlışlıkla bile tıklarlar.
Son olarak oranlarımızı açıklamayı düşünmeliyiz. Çünkü daha geçenlerde
Google Adsense hepimize kapı gibi sözleşme imzalattı. Neredeyse eleştirmek bile suç artık.
Bloglama bloglama dedik bağrımıza bastık ama Eloy'da bir türlü açmadı şu sistemi
Reklamz var ama baktım
Google'dan bile düşük geldi verdikleri tıklama ücretleri. Bilemiyorum
Google'u seviyorum ikl çıktığından beri. Ticari olarak da prensipleri çok güzel. Ama nerede hata var?
Son tablo kabul edilir gibi değil.