Konu Başlığı: alan adım açılmıyor
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 27.03.2008   #3 (permalink)
eylultoprak

Yer: İstanbul
Re: alan adım açılmıyor

Alıntı:
Jemns tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Merhaba Dreamhost sadece kendini ve sunucusunu düşünen bir firma benim size nacizhane tavsiyem sadece o siteniz için türkiyeden yada daha farklı bir şirketten alabilirsiniz. İyi Çalışmalar
Valla bende bu kadar sorun çıkartacağını düşünmüyordum script hatası verse bir şekilde çözerim. niobe serverlarında barındırıyordum ama bant genişliği resimler imagehack'de olmasına rağmen yetmeyince malesef bir başka sunucuya geçme ihtiyacı duydum.. içlerinden de en kötüsünü seçmişim sanırım, tabi şuan serverda olur böyle şeyler desemde bu durum uzarsa ve istediğim verimi tutturamazsam para iadesi isteyip birde hostgator'a geçeceğim yada blue host seçim yapmak çok zor gerçekten.. kimse de net bir şey söyleyemez adamlar sunucu bozuk bekleyin diyorlar.. paylaşımlı sunucuların en büyük eksikliği malesef bu konular... türkiye lokasyonlu sunucularda en iyi bildiğim niobe ve onunda malesef bw yetersiz kalıyor benim için.. bana şuan için 50gb bw gerekli ama türkiye sunucularında bu çok pahalı..

Çok fazla bir hitim yok sadece sevgilim ile benim için ama sonuçda ziyaretçi bir şekilde geliyor ve kapanmamasını istiyorum..

Çok gereksiz bir soru belki ama türkiye lokasyonlu olup bu seviyede bw verecek ve 30-40 cpu dakikası ayıracak bir server arıyorum bilen varsa paylaşabilir mi..
eylultoprak şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin