View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 31.03.2008   #7 (permalink)
erdinç

erdinç's Avatar

Yer: Londra
Re: Bu sorun yalnızca bende mi mevcut?

Selamlar,

Benim IE 6 kullanmamın nedeni yaptığım siteleri rahatça test edebilmek. Bir süre önce IE 6 ve 7'yi aynı anda bilgisayara kurabilir miyim diye araştırmıştım. Böyle araçlar var ancak güvenlik açısından onlara güvenemedim. Bir de o programları kullanıp ikisini aynı anda bilgisayara yüklesem bile o şekilde yüklenen IE 6 ile normal IE 6 aynı olmuyormuş. Özellikle transparan resimlerde sorun oluyormuş ki benim çokça kullandığım bir şey. Hatta sırf bu nedenle iki tane windows sürümü kuranlar varmış. internet kullanıcıları arasında IE6, 7'ye göre daha yaygın dolayısıyla 6 'yı kullanıyorum. Bir diğer neden de IE7'deki tab olayı.

Ben eski kafalıyım. Tab sistemi olan tarayıcı kullanamam. Firefox da tab killer diye bir eklenti ile tab olayını kaldırdım ama IE7 için araştırmadım. Belki de 6 ve 7'yi aynı anda kursam iyi olur ancak güvenlik açısından pek güven vermeyen programlar içime sinmiyor. Microsoft buna bir çözüm getirse onu kullanırdım.

IE 6'yı kötülemeden önce 7'deki tab olayının ne kadar sinir bozucu olduğunu unutmamak lazım. Ben IE 7 ilk çıktığında hemen kurdum ancak sadece 10 dakika dayanabildim. 1998'den beri bilgisayar kullanıyorum. IE 7 kadar sinir bozucu tek şey gördüm o da windows vista. İkisini de kullanmıyorum
erdinç şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin