@elik ben bu konuda bayağı bayağı uğraştım. Verdiğin siteyi de elbette yıllardır biliyorum.
"Eskimiş Browserınızı Verin Piranhanız Yesin" adıyla bir kampanyayı bayağı zamandır yürütüyorum.
http://www.gunesintamicinde.com/eski...anhaniz-yesin/
Hatta afişler bile yaptım. Halen üstte verdiğim bağlantıdan görülebilir. Faydası oldu mu? Evet ziyaretçilerimde IE6 kullanma oranı azalmaya başladı. Keşke her
site bunu yazsa. 6 ayda büyük oranda kurtulurduk.
Erdinç, sekmeli tablı browserlar olmasa sanırım harcadığım zaman 5 katına çıkar. Açıyorum 2 farklı FF ve bir de IE7 birisinde surf yaparken tüm baktığım linkler aynı browser penceresinde kalıyor. Diğer FF'da sitelerime yazı yazıp yorumları okuyorum. IE 7 ile sadece
Hotmail hesabıma giriyorum. Uzun zamandır kullandığım için herkes ona yazıyor ve kullanıyorum. Ah, unutmadan bir de banka sitelerine kesinlikle IE ile giriyorum. Bir uyumsuzluk para kaybı demek olabilir
Kesinlikle
internet yeniliktir. Yeni olana açık olmaktır. Eğer biz eskiye bu kadar bağlı olursak halen kenar kolu çevrilip santralden bağlanan manyetolu telefonlar kullanmamız gerekirdi.
Müşterilere gelince banka işlemlerinde ne kadar güvenliksiz bir ortamda oldukları anlatılırsa belki IE6'yı bir daha düşünürler.