View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 01.04.2008   #34 (permalink)
[...Saint...]

[...Saint...]'s Avatar

Yer: İstanbul
Re: isimtescil.net ile illgili kisisel tecrübelerim

Açıkçası yorumları okudugumda biraz canım sıkıldı, bana ait 10'a yakın domain var ve bunların 9 tanesi karegende sadece bir tanesi ama en önemlisi de isimtescil.net'te.
Aslında ben biraz da mecburen çalışmak orunda kaldım o firmayla. Nedeni ise karegen.com'un .tv uzantılı domain kayıt etmemesiydi. Domaini aldığımda tüm domain ve hosting işlemlerini yurtdışındaki firmalarla yapmam gerektiğini henuz farketmemiştim o yuzden burayı seçtim. Ancak yazılanlardan sonra anladım ki koşarak uzaklaşmam gerekiyor isimtescilden.
Karegen.com'a gelince de aslında çok başarılı bir panelleri var. Tüm işlemlerinizi çok basit bir şekilde yapabiliyorsunuz. Fiyatları da uygun ancak 3 sene kadar önce, serverları sabancı telekomda iken saldırıya uğramışlardı ve tüm datalarımızı kaybetmiştik. Tesadüfen 1 gün önce aldığımız yedek sayesinde yırttık. Bir kez de domainimiz kayboldu yani onlar 1 yıl boyunca onların panelinden kontrol ettiğimiz domainin kendilerinde olmadığını iddaa ettiler ancak bu hack olayında sonra olduğu için çok kızmadık zaten kısa zamanda çözüldü. herşeye rağmen başarılı bir firma olarak görüyorum karegen'i, ayrıca domain yönlendirme ve domain kilidi gibi işlemleriçin ücret alınmıyor.

erdinc;
.tv domainimi transfer edebileceğim düzgün bir firma öneriniz olursa sevinirim. moniker ve Namecheap bu iş için uygunmudur.

Teşekkürler