Güzel bir başlık ve mesaj olmuş. Ben de bu soruların cevaplarını merak ediyorum kendi düşüncelerimi paylaşayım.
1 - Bence bu kişinin teknik bilgisinin ortalama bir
internet kullanıcısı kadar olması, daha çok pazarlama ve halkla ilişkiler konusunda birikimi olması lazım. (sektörel tabirle Page Ranking uzmanı) Yaptığımız bir sitenin tanıtımında (müşteri sitesiydi) müşterinin devreye giren gazeteci tanıdığı 2-3 vasat gazetede (bugün, takvim gibi) çok küçük haber çıkmasına yardımcı oldu. Daha yeni açılmış bir
site (tabi ürünün de etkisi yok sayılamaz) bir kaç gün boyunca 1500-2000 tekil ziyaretçi seviyesindeydi. Sonra doğal olarak kademeli bir şekilde sayı düştü.
Demek istediğim geleneksel medyanın etkisi hala çok ama çok büyük.
2 - Bence bu tamamen bu kişiye ayırdığınız bütçe ile ilgili.
freelance daha mantıklı görünse de, ekip içinde yeralmak ve motive olmak adına in-office çalışmanın da büyük artıları var.Tabi kontrol, verimlilik gibi faktörüleri ofisinizde çalıştığında daha rahat tetkik edebilir, işinize yarayıp yaramadığını daha hızlı anlarsınız. Çalışıp çalışmadığı tabi ki sitenin ziyaretçi sayısındaki oynamalardan anlaşılır. İçeriğiniz çok değişmediği halde ziyaretçi sayınızda ciddi yükselmeler oluyorsa bunun sebebi yeni faaliyetler olacaktır.
verimliliğini ölçmek, eğer
freelance ise gerçekten zor ve bence can sıkıcı bir işlem. Aklıma gelen tek şey ne yaptığı ve bunların analizleri ile ilgili haftalık rapor yazması. Bir kere sallama doldurmalar hemen anlaşılır ve zaten bir süre sonra bu tip cümleler de tükenir. (forumlarda
reklam yapıldı cümlesi örneğin hangi forumlar diye sorularak bertaraf edilebilir) Dediğim gibi bu zor birşey. Ama
freelance ise ve başarı elde edemiyorsanız anlaşmanız da zaten bitmiş demektir.
3 - Ücret konusunda şöyle bir yöntem önerebilirim. Hoş bu yöntem işlevi herkesçe bilinen işler için geçerli yani bu işe ne kadar uygulanır konusunda şüphelerim var. Net ortamında veya gazete ilanı ile aramaya geçin. Oluşturacağınız bir online forma yönlendirin başvuranları. Ve orada da mutlaka "düşündüğünüz aylık net gelir" sorusunu
sorun. Bu soruyu boş bırakanları direkt eleyin. (ben eliyorum) Sonuçta işveren sizseniz sadece istediğiniz vasıflara ve daha bir formda bile cinlik yapmayacak (veya nasıl sorar ki bunu gibi saçma düşüncelere kapılmayacak) elemanları talep etme hakkınız var demektir.
Bu gelen rakamlar size üç aşağı beş yukarı hakediş konusunda fikir verecektir.
Bana sorarsanız asgari bir bedel ve başarı ile primlendirilmiş bir sistem en mantıklısı. Masabaşı ve rutin bir iş değil bu çünkü. Başarı yoksa para da yok son derece adil bir yaklaşım olur bu yüzden.
Böyle bir çalışmayı tecrübe etmiş kişiler de vardır umarım aramızda. Ben sadece mantık yürütme ile cevaplar verdim. Bunların teoriden pratiğe yansımaları daha doyurucu olacaktır hepimiz için.