View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 16.04.2008   #6 (permalink)
gameover

gameover's Avatar

Yer: Istanbul
Re: Çalan: TemplateMonster / Çalınan: Rtelektrik

Ssonmez, gerçekten çok ayıp. RTElektrik firmasına dikkat çekmek isteyecek olsaydık, bunu buradan değil başka yollardan yapardık.

Arkadaşlar, sanırım olaya biraz tasarımcı gözüyle bakmak lazım; son kullanıcı gözüyle değil. Çünkü olay, X stilini alıp X1 olarak, Y elementini alıp Y1 olarak sunmaktan ibaret, birebir kullanım söz konusu değil. Daha açıklayıcı olması açısından ekte bir görsel sunuyor ve senaryoyu yazıyorum:

TM'deki tasarımı yapan arkadaş büyük bir ihtimalle RT'ye rastgelmiş (kendileri y.dışı ile de çalışan bir firmadır) ve:
  • Arkaplan modelini renkleri tersine çevirerek kullanmış, bizde gölgeler koyu arkaplan açıkken onlarda 2 blok kadar renk farkıyla arka açık, gölgeler koyu renkte.
  • Layoutta değişen tek şey, menünün yeri ve stili diğerleri 5-10px ile cuk oturuyor.

Diğerleri de ekran görüntüsünde çizili zaten. Gerçekten fikirlerinize saygısızlık etmek istemiyorum ancak ne kadar tasarımcı arkadaşım varsa "evet bariz bir layout/element çalımı var" görüşüyle geliyorlar bana : )
Ekli Dosyalar
Click image for larger version

Name:	cal2.jpg
Views:	142
Size:	350.4 KB
ID:	3982