View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 16.04.2008   #7 (permalink)
Punisher999

Punisher999's Avatar

Re: Çalan: TemplateMonster / Çalınan: Rtelektrik

Bu çalıntı konusundan midem bulanmaya başladı artık. Zoque buna artık daha fazla alet olmamalı. Bir çalıntı yakaladığını düşünen kişi tarafları uyarır, eğer kendi de zarar görüyorsa gider dava açar. Olur olmaz işler çalıntı diye geliyor hala da bu mod devam ediyor.

gameover bu foruma ihbar hattı tavrı takınmanız kusura bakmayın ama bu foruma saygısızlık. Yani fikirlerinize saygısızlık etmek istemiyorum diyerek bunu yapmamış olmuyorsunuz. Bir sürü insan (bunlara ben de dahilim) diyor ki "benzemiyor" siz diyorsunuz ki
Alıntı:
Gerçekten fikirlerinize saygısızlık etmek istemiyorum ancak ne kadar tasarımcı arkadaşım varsa "evet bariz bir layout/element çalımı var" görüşüyle geliyorlar bana : )
Bu ne demek farkındasınız değil mi? Eğer bu çalıntıdır diyorsaniz (ki siz bunu dememizi istiyorsunuz) sorun yok tasarımcısınız demektir çünkü zaten benim ne kadar! tasarımcı arkaşım varsa onlar da aynı görüşte. Ha yok eğer bu çalıntı değil diyorsanız, benim bir sürü! tasarımcı arkadaşım zıttını söylediğine göre demek ki siz tasarımcı değilsiniz!

bu ifadeyi çözümlemek için satır aralarına bakmaya da gerek yok açıkça saygısız bir tavır ve ben bunu kabul edemem.

Ve fikrimi sizin bu kabul etmediğim cümlenizi gözardı ederek belirtiyorum : Bu tasarım çalıntı değildir ve ayrıca her iki tasarım da zaten fazlasıyla template kokmaktadır. Her iki tasarımda da klasik template elementleri göze çarpmaktadır. (bu sözlerim template karşıtı olduğum gibi bir sonuca da götürmesin kimseyi daha önce forumda bir kaç defa bu konuda fikrimi açıkça beyan ettim çünkü. )

Ve son söz: Lütfen bir mesaj yazarken empati kurmaya çalışın.
Punisher999 şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin