Merhaba Arkadaşlar ilk defa sanırım zoque'ye Yazıyorum. Doğru Yer Burası Diye Düşündüm Bunun için.
İstanbulda Bir ajansımız var. Gösterişli yada büyük bir firma Değil Herneyse Faturamız Vergi levhamız var tabiki. 1 yıl oldu açalı.
Konumuz Şu. Bir Telefon Geldi Adam Bi Proje istedi projede
site tabiki. ama istediği yazılım özeldi. Haber Makele Alış
veriş Emlak Oto Firma Rehberi Sarı Sayfalar Hepsi Tek Üyelikte. Herneyse Kabacası Geniş Bir Portal İstedi. Yüz Yüze Konuşmak İstedi Evine Kadar Gittik. Evinde Konuştuk Anlaştık. Fiyatı Söyledik 3 Taksit'e Böldük. Adam Tamam Dedi ben 3 haftada yazabileceğimi Söyledim en Hızlısı. daha erken İstedi 3 hafta dedim herneyse. Tamam Anlaştık vs. ama ne sözleşme var ne bişey. O gün Galyana Geldik Aceleylen Çıktık Bi dahada Görüşemedik ama işi istiyor adam. Biz işe Başladık Adam benimle Özel Olarak Konuşmak İstedi Telefondan Konuştuk Daha Erken Yapmamı Rica Etti. Ben Ana Sayfasını Hazırladım Bazı Sistemleride Kullanabilicek Şekilde. Yayına Verdim. Adam Süper Olmuş Çok Beğendim Emeğine Sağlık Bu kadarını beklemiyodum gibi sözler ett. 1 hafta sonra tamamen Projeyi Bitirdim. yaklaşık 7-8 tane
domain aldık müşteriye. extra bularıda ek ücret olarak 250 YTL ilave ettik Fiyata. Ödeme'yi 25'inden 25'ine yapıcağını Söylemişti. ne 24'ü ne 26'si 25'inde her ay para elinizde dedi. Herneyse. Ödeme Günü Yaklaştı Ortağım Konuştu. Eşi Ameliyat Olucakmış Pazartesi Ödeyebileceğini Söyledi. Bizde Mecburen Tamam Dedik. Pazartesi Geldi o Pazartesi Gelene Kadar İsteklerini Yapmaya Devam Ettik. Pazartesi Akşamı oldu adamdan Haber Yok. Ortağım Messenger'dan yazdı oda yazdı Hemen Engelledi Ben Kendi Messenger'imi açtım Merhaba dedim Merhaba fln ben hemen dönücem sana dedi benide engelledi. ve o gün bugün adama ulaşacağım her yol kapandı. işin fiyatı 3,250 Olmuştu. Teslimde Edildi. Kullanmayada Başladı Vs. Şu an Kullandığını Zannetmiyorum. Ben Bir Bardak Su içmeyi Göze Alamayacağım Bu Durum Karşısında Ne Yapmam Gerekir Bu Durumda Görünürde Proje Dışında Bir Resmi Belge Yok. Konuşmalarımızın ve eğer Telefon Kayıtlarıda Tutulmuşsa İyice Araştırabilirsek Onları bulabiliriz.
Yazım Epey Uzun Oldu Arkadaşlar Yazıda Yalnış İfadeler Kullanmışsam Kusra Bakmayın iş yapamaz Oldum Bu Sonuç Karşısında Düşüncelerinizi ve Önerilerinizi Bekliyorum..