View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 09.05.2008   #112 (permalink)
Lautreamont

Lautreamont's Avatar

Yer: smyrna
Görsel: 2
Re: forum üyeleri kendilerini tanitiyor

Alıntı:
doubt tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Bu konuyu her yeni mesaj eklendiginde goruyor ve ben ilk baslarda yazmisimdir diye dusunuyordum. Az once ne yazmisim acaba diye bakmak isterken mesajimin olmadigini farkettim...
Benim burada bir mesajım yokmuş..

24 Aralık 1979'da İzmir'de doğdum. Bilgisayarla 7 yaşımda annemlerin aldığı Amstrad CPC 464 ile tanıştım. Sonrasında Commodore ve Amiga 500 ile harika geçen yıllardan sonra, bilgisayarın sadece oyun oynanan makinalar olmadığını keşfettim. 98 yılından bugüne kadar kendi ilgi alanım içine giren her şeyi büyük bir açlık ile öğrenmeye çalıştım. (hala da devam ediyorum) Özellikle web tasarımı, baskı işleri ve 3D modelleme konularında kendimi geliştirdim. Uzun yıllar çeşitli ajanslarda çalıştıktan sonra kendi projelerimi hayata geçirmek için freelancer olarak çalışmaya başladım.

Aynı zamanda tarihe oldukça meraklı olduğum için üniversitede klasik arkeoloji okudum; bugün ağırlıklı olarak bu iki mesleğimi bir araya getirebileceğim projeleri hayata geçirmeye çalışıyorum.

bilgisayar konusunda kendi "tag"lerimi yazacak olursam:
XHTML, CSS, web Tasarımı, Photoshop, illustrator, indesign, 3D + Texture + Işık (Vray), E-ticaret, Joomla...