Konu Başlığı: Domaine Site Önerileri
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.05.2008   #18 (permalink)
MGoktas

MGoktas's Avatar

Yer: Kayseri
Görsel: 17
Re: Domaine Site Önerileri

Alıntı:
leblebi82 tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
Munazara.net mesela. Ne yapabilirim diye düşünüyorum bu aralar.
Makaleler üzerine bir site olabilir. Günlük olarak genel bir basın taraması yapılıp, köşe yazıları veya bazı haberlerin alıntılanıp, üzerinde yorum yapıldığı, günün konusu, haftanın konusu gibi aktivitelerin yapılacağı bir site olabilir.

Bendeki durum biraz daha farklı.
Projelerim belli fakat bir kısmını iş yoğunluğundan, çok önem verip üzerinde de epeyce mesafe katettiğim bir projemi de fikir değişikliğinden dolayı beklemeye aldım.

fotografpark.com | Bu siteyi hazırlamıştım aslında. Askere gitmeden önce yayına atmaktan vazgeçmiştim. İlgisiz kalıp kötü bir intiba bırakmak istemedim. Döndüğümde piyasada benzer sitelerin çoğaldığını gördüm ve tekrar üzerinde düşünerek ilk başladığım şeklinden daha farklı bir amaca yönelik olarak değişti fikrim. Şu an bu isimle ilgili düşüncem yerel bir istockphoto tarzı site. [tabi düşünce var icraat yok henüz] Ama bir paylaşım sitesi olmaması konusunda kesin karar verdim. En çok önem verdiğim ve üzerinde durduğum bu.

*****parakritik.com | çok sade bir günlük parasal işlemlerin takip edildiği site yapmayı planlıyorum. Döviz kurları, çevirici, faize göre taksit hesaplayıcı, hisse senetleri vs. vs. bilgilerin takip edildiği bir site.

****rahathayat.com | bu ismi belirli kategorilere ayırdığım bir ürün tanıtım sitesi olarak planladım. Ev eşyaları, ofis eşyaları, spor malzemeleri, giyim eşyaları, elektronik eşyalar gibi kişisel kullanıma yönelik belirli bir kalitenin üzerinde, ya da en azından önemli bir özelliğiyle ön plana çıkan ürünlerin tanıtımının yapılacağı bir site... Hatta Drupal ile siteyi oluşturup az çok bir şekle getirdim gibi. Ama Drupal'in böyle bir şey için uygun olup olmadığını bilemiyorum. Joomla, Wordpress gibi içerik yönetim sistemleri hakkında da biraz araştırdım ama, basit bir blog ya da sıradan bir portal gibi algılanmasını istemediğim için ve ben de PHP|ASP vs. bilmediğim için bekletiyorum... Belki paralı bir sistem de düşünebilirim.

**haberhayal.com | bir tür mizah sitesi.

Bu isimlerle ilgili daha farklı önerileri olan ya da ilgilenen varsa irtibat kurabilir benimle. Ekip çalışmasına varım yani.

Mesaj MGoktas tarafından 11.05.2008 (15:12) yeniden düzenlendi..
MGoktas şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin