Konu Başlığı: Dakikalar icinde websitesi
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 13.05.2008   #5 (permalink)
haykutist

Yer: istanbul
Re: Dakikalar icinde websitesi

Alıntı:
cgencer tarafından gönderilen mesaj: Mesajı Görüntüle
daha türkçe domain yazmayı bilmeyen bir projeden ne beklenebilir ki? kaldı ki plesk'in sunduğu ek bir yazılım bu; adam emek harcayarak site oluşturmuyor, hazır şablonların içine bilgi girerek statik site sahibi oluyor. bence hiç de sakıncası da yok; hatta hiç sitesi olmayan kişiler için giriş olabilecek bir opsiyon. elbette interneti tanıyınca bu kişiler ihtiyaç duyarsa daha özel, özgün projeler yaptırmak istediklerinde bu yazılımlarla değil, bu konudan anlayan biriyle çalışarak bunu yaptırmanın gereğini ve farkını öğrenirler. zaten bu farkı öğrenmeyen de hiç müşterimiz olmasın, vaktimizi boş yere almasın...
öncelikle şunu belirtmek istiyorum : eger böyle bir konu açık olmasa idi bu tarz bir yazı yazmadım. yani konu açacak haksız bulmuyorum.

bedava hizmet veren örnekleri var iken bu sitenin olması bana sizin bahsettiginiz bilgili insanlardan daha az bilgili insanlara hitap ediyor gibi geldi. Bende böyle bir hizmet veren bir internet sitesi üzerinden site yaparak başladım ve şuan hedefim kadar ögrenmiş durumdayım. ( benimkisi bedava idi ve sanırım ve sene 1998 idi. ) Bu tarz projeler 10 yıl öncesin de bedava verilen bir servis iken şuan bir kısım tarafından para kazanılmaya çalışılıyor.

şimdi diyeceksiniz üretenler babasının hayrınamı yapsın ? tabiki hayır. bedava verilerek verilen hizmetlerinin yanında parayla da hizmet satsınlar. ama Digg/Dünya ile yarışarak.
haykutist şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin