View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 22.05.2008   #12 (permalink)
shoryuken

shoryuken's Avatar

Yer: Kocaeli
Re: Erişim ve yer sağlayıcılar için faaliyet belgesi

Merhabalar

Biraz gec bir yorum olmakla birlikte sadece takildigim bir noktaya deginmek istiyorum. Yasanin efektifligi ve yaptirim gucu konusunda birsey soylemiyecegim...

Takildigim olay hosting isi ayaga dustu lafi Eger oyle oldugunu kalitesiz hizmet oldugunu dusunuyorsaniz neden o saticilardan urun aliyorsunuz? Piyasada pek tabi faturali vergi levhasi olan firmalar mevcut + hosting ayaga dustu diyorsa bir kisi bence kendide o isi yapiyor olsa gerek yoksa yakinmaz cunku zaten oldan alisveris yapmaz boylece kotu satici onu etkilemez fakat hosting lafi ayaga dustu diye serzeniste bulunan arkadaslarin bir kismi yada cok az bir kismi diyeyim kendide hosting isi yapiyor olsa gerek. Madem oyle size kalite hizmet verin lise ogrencileri sadece bir telefonla hosting satmaya calisirken farkiniz ortaya ciksin. Rekabetin ve pazardaki kotu orneklerin her zaman kaliteli hizmet sunanlar icin bir arti oldugunu dusunuyorum. Yanlis dusunuyorda olabilirim fakat bu bir tekel olmamali bence elestirmeyin o arkadaslari hosting satarak bir baslangic yapiyorlar belki yavas yavas daha dogru kendileri ve ulkeleri icin daha olumlu, faydali islere yonelicekler ama bu lise ogrencileri bile satiyor ayaga dustu lafi bence gercekten yanlis... Benim dusuncem tekrar ediyorum bende yanlis dusunuyor olabilirim
shoryuken şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin