|
Re: TELLCOM'un müşteri hizmetleri rezaleti
Günlerce beklemenin sonunda yine aranmayınca müşteri hizmetlerini kendim aradım, ne kadar öfkeli ve hırslı olduğumu anlayabilecekleri dilde aktardım.
Aynı telefon görüşmesinde "sözleşmenizi inceleyelim", "ses kayıtlarını dinleyelim", "amuda kalkalım" gibi içi boş uzlaşma tekliflerini savuşturduktan sonra yapılabilecek tek şeyin kendilerine "aboneliğimin iptalini istiyorum" adı altında dilekçe vermek gerektiğini söylediler. Buraya dikkat; eğer başınıza benzer bir olay gelirse sakın ama sakın iptal dilekçesi vermeyin. Çünkü bu, hem aboneliğinizin başladığını kabul etmeniz hem de (cayma bedeliyle birlikte) iptalini talep etmeniz demektir.
Buna karşılık imzalı ve kaşeli olarak "müşterimizden herhangi bir alacağımız yoktur" yazısı istedim. Tabi ki kabul etmediler ve "uzlaşma yolumuz kalmamıştır, hukuki hazırlığa ve sivil toplum örgütlerinden destek taleplerine başlayacağım" dememle birlikte tüm problemler çözülmüştür.
An itibariyle kendi yaptıkları beceresizliği kabul edip, kendi açtıkları aboneliği kendileri kapatarak, telekoma verdikleri başlangıç ücretlerini de muhtemelen kendi ceplerinden ödeyerek aboneliği kapatmışlardır.
Bütün bu olaylardan sonra bu firmayı tavsiye etmediğimi belirtmemek ayıp olur.