bir domainin sirkete maliyeti ne kadardır?kdv dahil bile olsa bir domainin bir sirkete 50 dolar maaliyeti yoktur.bu sebeple de yıllık
domain tescil ucretini 75 dolar olarak belirleyen bir sirket dolandırıcıdır.bu konunun bunun dısında da mantıklı bir açıklaması yoktur.
hayatbilgisayar adlı arkadaş demişki yerine göre değişir,burası serbest piyasa ekonomisine sahip bir ülkedir.bir kere serbest piyasa ekonomisi hiçbir şirkete vatandaşa fahiş fiyatla urun satma hakkı vermez.ayrıca serbest piyasa ekonomisinin uygulandığı tek ülke Türkiye değil.Amerika,Rusya,İngiltere,Fransa,İspanya da serbest piyasa ekonomisine sahip ama neden bu ülkelerde yıllık
domain tescil ucreti 75 dolar degil?
siz
domain satarken yanında altındamı veriyorsunuz?
zaten
web tasarim ve
hosting faaliyeti verecek olan şahis kendi firmasını doğrudan hiçbir pazar araştırması olmadan İstanbulun veya buyuk illerin en pahalı semtlerinde açıyorsa aklındaki niyet iyi değil kötüdür.ama kardeşim ben müşteri pazarımı belirledim diyorsa o zaman eyvallah.sonuçta kaliteli hizmet ve ticaret ahlakı müşteriyi çeker.
burası Türkiye arkadaşlar,bu ülkede 50 mb hostu hangi fiyattan satarsanız satın mutlaka alıcı çıkar.çünkü millet bu tür konularda zaten yeterli seviyeye sahip değil.bu gün dışarıda kaç kişi
ASP veya
PHP nin ne olduğunu tam olarak biliyor?
bu yuzden de Devletin piyasaya hakim olması mantıklı.
iş olarak ben ithalat ve ihracatla ugrasiyorum.benim yaptığım taşı
Macılığı gerektiren birşey yani malı Çinden de alırsınız,Rusyadan da Avustralyadan da ancak eninde sonunda makul bir fiyatla Türkiyede satışa sunarız.O yuzden kimse maaliyet,kazanç dersi vermesin.