View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 16.09.2000   #15 (permalink)
kasif

Yer: Samsun
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen Ozzy:

Katılımcının Kişiliği
:: Ruh Faktörü

Birlikte çalışacak insanlar herşeyden önce girişimci, bu işe vakit ayırabilecek, tam anlamıyla gönül verecek insanlar olmalı. Aksi takdirde ummadığınız kadar büyük hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Projeye katılacak olan kişi, diğer proje üyelerini yarı yolda bırakmayacak niteliklere sahip olmalıdır. Çalışmaya başladığı günkü heyecanını projenin gelişme aşamasında da sürdürebilmelidir.
<HR></BLOCKQUOTE>

oklavuz erken havlu atmadın mı??Hayatta bir çok kişi güçlüklerle karşılaşır ve ancak bu güçlükler karşısında pes etmeyip inadına üzerine gidenler kazanır ki bunlarada zaten başarılı insan denir..

Yukarıda Ozzy'nin söylediklerine tamamıyla katılıyorum zaten ben eminim ki bu niteliklere sahip insanlarla kurulmuş bir grup harika işler becerebilir.

Bence önemli olan diger bir noktada özellikle bu şekilde gelişen sanal projelerde, bu projenin başkanı, çünkü bu başkana diger yani gerçek hayattaki başkanlardan çok daha fazla iş düşüyor neden derseniz.Gerçek hayatta en azından grubun başkanı grup üyelerini yüz yüze görebiliyor yeri geldiginde daha farkli şekilde motive ediyor ama sanal projelerde bu pek mümkün olmuyor görsede belki bir veya iki kişiyi görebiliyor burada başkana düşen görev grup üyelerini elinden geldigince iyi tanıyıp kişilik analizlerini yapmaktan geçiyor yani kimseye boyunu aşıcak bir konu verilmemeli yoksa bu üye hem konuyu yapamıyor bazende yapmadım demiyor ve sallıyor ki buda grubun çözülmesini başlatıyor.

Ama yinede bence sanal bir grup kurulabilir yani cidden şu an internet üzerinde çok olanaklar var ses transferi bile yapılabiliyor yani ama olayın bir diger püf noktası burası yani tüm konular grup üyelerince en iyi şekilde hazırlanmalı başkana gelmeli ve başkan bunları yeniden incelemeli ki bu konumda tüm bu çalışmalar hakkında başkanın daha öncesine dayalı bir bilgi birikimi olması geregi ortaya çıkıyor.

Ama sonuç olarak bence yapılabilir yani bu foruma yazan bir çok arkadaşın her ne kadar bu konudan dert yansalarda yukarıdaki özelliklere sahip olduklarını görüyorum göstermiş oldukları bu tepkiyle...

Bende size katılmak isterdim ama ne yazık ki durumum uygun degil belki daha sonra böyle bir gruba katılırım..

oklavuz pes etme, sorunu çöz...

Seviler saygılar...
kasif şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin