View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 17.09.2000   #23 (permalink)
arap_kadri

arap_kadri's Avatar

Yer: Ankara/Turkiye
Görsel: 2
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen aftermath:
gerek izmirli olsun gerek istanbullu gerek ankarali pek cok arkadasla sabahlayarak ha$ince oturumlar düzenledik

kücüktük,
gecen yazdi,
sonuca ulasmadi...
hicbiri...

<HR></BLOCKQUOTE>

biraz yorgunluk ve sıkılmaca var galiba... her gün değişen ve gelişen birşeyler var... birebir takdir ve eleştirme yok. yaptığınız sadece size ve tanıdığınız bir kaç kişiye kalıyor... burada geniş bir ortam oluşturuldu. dikkat ettim burada foruma katılan herkes birer bülent boz birer zoque birer luna olmaya çalışıyorlar ve bütün dizaynlarını aynı şekilde yapıyorlar. burada istenen güç birliği oldu gibi ama ürünler hep bu ortamda eleştiriliyor ve onunla kalıyor.
sayfayı gezen diğer bir kişi (yoldan geçerken gören diyelim) mail atarak olumlu veya olumsuz eleştirilerini esirgiyor...
nette işbirliği nedir ki. işte zoque: yapılması zor birşeyi yaptı... daha da gelişecek... birileri bir şeyler yapıyor...herkes fikirlerini söylüyor...ve o birşey yapanlar iyi yönde etkilenip düzeltmeye çalışıyor...

daha durun bakalım çok şeyler istemeyin hemen ... ben ilk geldiğimde (3 yıldır internette olmama rağmen) "vay be hiç birşey bilmiyormuşum" diyebiliyorum... ama şu anda [sayenizde] HTML ve Adobe konusunda bir çok şey öğrendim... biraz geniş düşünün lütfen... istekli olanlara ufak iş vererek onları da birşey yapmaya zorlayın... ondan sonra ortak çalışmalar düşünün...
kısacası şu... sıkılıyoruz çok hızlı... birşeyler öğrenmeye çalışırken birşeyler daha çıkıyor allak bullak oluyoruz... karar veremiyoruz...hadi bir karar verin bizlerde azar buçuk gücümüz yettiğince yardım edelim...
anlatmak istediklerimi anlatabildim umarım...
SAYGILARIMLA

------------------
B.Erdem DEDEOGLU
-----------------------
Buradaki en acemi kişilik
arap_kadri şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin