Konu Başlığı: forumdaki bug'lar, hatalar
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 29.05.2001   #8 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Freiburg / DE
Görsel: 169
Alıntı:
Gönderen: ice
Bugün foruma girdiğimde beni harddream diye tanıdı forum,buarada harddream foruma son kayıt olan olarak gözüküyodu allala oldum sonra sayfayı refresh yaptıkdan sonra tekrar ice oldum bu seferde son kayıt olan başka bi nickdi dundee79.

Hata olsa gerek
forum ayarlarinda session lar ile mi yoksa cookie'ler ile mi baglaniyorsun? yanlis hatirlamiyorsam buna benzer bir mesaji Vbulletin.com sayfalarinda görmüstüm, bir ara ona bakacagim.

eger proxy'den baglaniyorsan problem kaynagi bu olabilir. forum ayarlarinda cookie'leri aktif hale getirmeni tavsiye edecegim.

Alıntı:
ben de ana sayfadaki yeni mesjlari görmde zorluk yasiyorum. Sanki yeni mesaj yokmus gibi gözüküyor, ama forumun iç sayfalarina girdigimde yeni mesaj gönderlmis oluyor.
yeni mesaj bulunan bölümlere ait ikonlarin farkli olmasi gerekiyor. ayni sekilde sag üst kösedeki yeni eklenenler linki ile bu konulara ulasman mümkün olmali.

Alıntı:
bir de email mesaji almak stemeyn arkadaslarin mesajlarinin altindaki ikonlardan özel mesaj ile kullanicinin bütün mesajlarini gösteren ikon arasinda bir bosluk olusuyor.
buna bir bakarim artik