View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 18.09.2000   #26 (permalink)
oklavuz

oklavuz's Avatar

Yer: Adana/TR
Arkadaşlar hepiniz gerçekten doğruluk payı olan sözler söylüyorsunuz aslında şu anda bu forumda bir öz eleştiri yaptığımıza inanıyorum.Fakat bir başka yönden bakacak olursak söyledikleriniz hep aynı kapıya çıkıyor gibi geldi bana ben buna "önyargı"dersem herhalde yanlış olmaz!!!
Farkında mısınız hep basma kalıp ve bilindik cümleler kuruyoruz belki 1000 defa tekrar edildi bu sözler ve hiçbir sonuca varılamadı
ama yinede bu tür adımlara gereken ilginin gösterilmesinin taraftarıyım bunun hiç kimseye bir zararı olmadığı görüşündeyim...
arap-kadri sözleri gerçekten doğru hep aynı kalıplar etrafında dolaşıyoruz ama bunu kırmamız için tartışmalıyız daha çok görüş alışverişi yapmalıyız....
bazılarınız benim uçtuğumu düşünüyor bu onların tarafından bakıldığında öyle görüldüğünden bence,belki ilk defa böyle bir konudaki forumda yeraldığımdandır fazla heyecan duydum veya buna benzer bişey...
ama ben bunu hep söylüyorum başarıya ulaşmak için amatör ruhun,amatör düşüncelerin,amatör bakışların önemini kavramalıyız
ben böyle düşünüyorum ..
biraz fazla uzattım konuyu dağıttım belki de anlaşılması zor bir mesaj oldu özür dilerim
Yani kısacası ben açmış olduğum bu konun yeterince ve samimi şekilde tartışılmadığını düşünüyorum zaten okullar da açılıyor bundan sonra işler çok daha zorlaşıyor belki diğer yaza kim bilir!!!...............
oklavuz şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin