View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 18.09.2000   #32 (permalink)
oklavuz

oklavuz's Avatar

Yer: Adana/TR
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Mesaji gönderen kasif:
Hoppalaaaaaaa işte şimdi olmadı oklavuz hani konunun başında "biz böyle söyleyenleri çok gördük" türünde laflar sarf eden arkaşlar vardı ya inan senin bu sözünden sonra onlara tamamen hak veriyorum.

Yani nedir bu çocuk oyuncagımı, bir düşünce koydun ortaya şöyle şöyle yapıcam dedin bende en azından kendi adıma ne güzel bişey yapıyor dedim ve vaktim olmadıgı için en azından buraya yazdıgım yazılarla bu oluşuma destek vermek istedim ama sen şimdi kalkıpta yukarıdaki cümlerleri yazarsan kusura bakma ama bu konunun başında yazan arkadaşlar yerden göge haklıymış demek düşüyor banada.

iyi çalışmalar ..

<HR></BLOCKQUOTE>
Kasif beni yanlış anladığını düşünüyorum okulların açılması ve ve işlerin bu nedenlere zora girmesi benim açımdan değil diğer arkadaşlar açısından sorun olabileceğini düşündüğümden...
Benim bu projelerin daima arkasında(özellikle benim başlattığım bu projenin gerçi tam olarak başlamış da sayılmayabilir ama...)olduğumu bilmenizi isterim..
Diğer yandan "biz çok gördük böylelerini" diyen arkadaşlara da haksızlık etmek istemiyorum benim bir amacımda bu arkadaşlarımızın da sonuca varan ve istediklerini ve aslında desteklediklerini bildiğim bu tür atılımlara katılmasını sağlayabilmek....
Ayrıca benim asıl anlatmak istediğim şeyi voodoo özetlemiş kendisine teşekkür ediyorum....
inanın bu kadar tartışılması ve hüsrana uğramasına rağmen bu konuya bu kadar geniş katılımın sağlanması beni mutlu etti demek içmizde kalan bişeyler var....
bunu görmek de güzel
Saygılar

oklavuz şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin