View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 30.05.2001   #10 (permalink)
tosuba

Yer: iST TR
Editor kullanmanın herkesin kabul ettiği gibi faydaları var, editör kullanmanın faydaları da, bunun çıkardığı / yarattığı kodları anlamamız tanımamız ölçüsünde işlerdir. Editörün yazdığı doğru veya yanlış, iyi ya da kötü komutları tagları vs.. doğru kullanmak edit edebilmekte elbette önemli, özellikle ve özellikle de cemshid'in dediği gibi ekrana gelme süresi açısından ve yediği bandwith açısından. Bir başka şey de her editörün farklı kolaylıkları olması. Frontpage'in en buyuk avantajı Ms ürünü olması ve Explorer' ın desteklediği güzel ilginç fonsiyonları olması kolayca uygulanması ve menu buton secenek bilimum seylerinin office ana hattında olması.. ama mesela layer falan koymak icin sayafaya fp de şişerken dw ile rahatça yapabilirsiniz. türlü türli editör var ve bence hepside gerekli güzel şeyler ortaya çıkartmak için. Her editör farklı bir özellik getiriyor kullanıcıya ve sonrasında ziyaretciye..

Son bir şey konunun adı, ve ilk mesaj ardından yazılanlar nedeniyle gerçekten güme gitti ve ben bu mesajı yazarken de tereddüt ettim açıkçası. Konu sahibinden özür de diliyorum, keşke forumda bir fonksiyon olsa da bu tür konu içinde konu oldugu durumlarda bunları ayırabilsek 2 farklı başlık altında..
tosuba şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin