bence
internet cafe olmasin.. internetten uzak bir ortam olsun.. zati yeteri kadar hepimiz bilgisayarlari goruyoruz yani o ozel gunde de gorursem cildiririm.. sonra otel tutmak ya da bar gibi aktivitelere karsiyim neden derseniz bu kadar buyuk olaya gerek yok.. bence sicak bir ortam olsun.. hos bir cafe ya da tosuba' nin onerdigi egzotik bir ortam ( tosuba' nin zevkine guvenirim ) sonra piknik olayi da bana cazip geliyor yazin bu son gunlerini boyle bir etkinlikle degerlendirirsek gercekten super olur ama hava kosullarini takip etmek lazim.. ayrica forumda herkesin haberi olsun derim eger zoque musade ederse onurcum yazzin weblogla ana sayfaya zoque' cular bulusuyor diye bizim zuxxi' cilerden ne eksigimiz var..

sonracigima
Istanbul disindan gelenlerden ben evimde onlari beraber yatirmak kosuluyla

iki kisiyi misafir edebilirim.. ( yani daha fazla oda ve yatak imkanim olsa..) sonra cift kisilik yataga atacam ikisini ne yaparlarsa yapsinlar. bence 20 kisi degil bu sayi 40 olsun 60 olsun. zoque' cularin gunu olsun. ama zoque olamayacak yaf zoque sen
Istanbul' a geldiginde neden boyle bir sey dusunmedik yafs.. ne guzel olurdu hem yaz hem tatil.. cogu kisi istese bile gelemeyecek okul dolayisiyla neyse hayirlisi olsun.. sizin seviyorum
forum dostlarim..
------------------
JarusaLem