View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 14.10.2000   #97 (permalink)
cihangir

cihangir's Avatar

Yer: Karlsruhe / Freiburg
Görsel: 169
<BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>27 Ekim, veya sonraki birkac hafta icinde herhangi bir gun(ortak kararlastirilabilir) ufak bir tasarimcilar kokteyli organize edebilirim sanirim, Istanbulda, orta yerde 4 yildizli bir hotelde; Taksim Plaza , Sehzadebasi Yigitalp, Taksim Madison Hotel olabilir. Fakat boyle bir ise girebilmek icin en azindan 20 kesin katilimci isterim.
Bir seyler yapmak icin ici kipirdayanlar, belki bu sekilde kendimizi tatmin edebiliriz? <HR></BLOCKQUOTE>

hemen bir aciklama getireyim .) geleneksel dogru kelime olabilir mi tam bilemiyorum. scott'un yaptigi öneri bir tasarimcilar toplantisiydi. ama konu gittikce forumdakilerin bir bulusup tanismasina dönüsüyor. belki kendisi bu organizasyonu zoque ismi altinda olmadan yapmak istiyor gerci benim de aklim karisti. simdi bu kadar mesaji okuyup kim ne diyor diye tek tek incele... ama düzenli araliklarla yapilan bulusmalarin olmasini gercekten cok isterim. o yüzden Istanbul'da oturan arkadaslarin konuya daha bir özenle sahip cikmalarini istiyorum. bu ilk bulusma basarili gecerse devami da gelir elbet.