Selam;
Forumu izleyip/sessiz kalan bir arkadasiniz olarak musadenizle bende fikrimi soylemek isterim.
Sevgili Scott'un ilk onerisi bence daha mantikli idi.
Bu bulusma/toplanti bir conferans salonunda gerceklesmeli ve gayet profesyonel dusunulmeli.
Benim tanidigim kadariyla su forumda bir cok arkadasimiz bir sirkette
web tasarimcisi olarak calisiyor / kendi isini yurutuyor ve Turkiye'de ki
web tasarimcilar arasinda taninip bilinen kisiler ve yine bizlerin/hepimizin hic kimseden eksik bir yani yok.
Bazi umutsuz mesajlar okudum ve gercekten uzuldum. Neden ? Neden hep kendimizi bir alt kategoride goruruz?
Bunun mutevazilik ile bir alakasi yok bunu percinleme/sevk icin soyluyorum. Belki size klasik gelebilir ama gercekten istersek yapabiliriz ve bunu geleneksel halede donusturebiliriz. Buyuk bir otelin conferans salonunda gayet guzel bir sekilde de yapabiliriz/YAPMALIYIZ.
Conferasn salonu gibi bir ortamda sicakligin esimile olacagini okudum merak etmeyiniz bizler sicak kanli insanlariz gerekirse seminerleri bile kaynatabiliyorsak (yanlis anlasilmasin) bir conferans salonundaki bulusmayida gayet cazip ve sicak hale getirebiliriz.
Bu ilk bulusmayi/toplantiyi zaman+imkan+katilimci sayisi nedeniyle bir tanisma toplantisi havasinda gecirebiliriz. Ama ikinci (ornegin 6 ay sonra) daha guzel imkanlarla
web Teknolojisi/Stratejisi + vs uzerine slayt gosterili kokteylli bir seminere / conferansa cevirebiliriz / CEVIRMELIYIZ.
Lutfen bunu yuksekten atma olarak yorumlamayin. Yapabiliriz/YAPMALIYIZ. eger Turk
web Tasarimcilariyiz ve Turk
web Tasarimcilarinin kalitesini gostermek istiyoruz diyorsak / demiyorsak bile bunu yapmaliyiz. Acikcasi
web "Master" (uyuz olurum bu kelimeye) yas ortalamasinin 15'e dustugunu goz onunde tutacak olursak bu organizeyi devamli ve daha kalitali hale donusturme zorunlulugunu hissedebiliriz. orta okul 2. sinifa giden kardeslerimizin ufuklarini acabilecek veya yardimci olabilecek bir seyler yapabilirsek ne mutlu bize.
Kendimiz icinde gecerli bu forumun yas ortalamasinin 23'un uzerinde olduguna inanmiyorum. Hem kendimiz icin hem kardeslerimiz icin bir seyler yapma dilegiyle...
Selam,sevgi ve saygilarimla
Yusuf Arif Aydogmus
Fora Iletisim Hizm. Ltd.
web Design Dep.
www.fora.com.tr