|
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle 2-3 gündür yoktum nette ve bugün kontrol edebildim yazdıklarınızı...
Şu anda istanbuldayım
Gördüğüm kadarıyla bu iş bayağı uzadı yer bulunması bakımından yani..
Bence;
1-Bu toplanmanın amacının ne olduğunu net olarak bir ortaya koymamaız lazım bence..bu bir...
2-Yer konusunda benim ve kavaciklinin demek istediği şuydu;
a-Daha sıcak bir ortamın gerekliliğine inanmış olmamız ne de olsa birçoğumuz daha ilk kez buluşacağız....
b-ve maalesef maliyet durumu meselesi bunu şahsen ben kendi adıma düşnmedim her ne kadar ben de gariban bir öğrenci olsamda.
Henüz webmasterlik konusunda profesyonel değilim.buna da zaten çok uzun süre ister..
(profesyonellikten kastım;(bildiğiniz üzere)işini çok iyi yapmak değil,bu işten para kazamak ) ve bunun için benim çok yol almam gerektiğini daha önce söylemiştim
her türlü maddi zorluğu göze alıp gelmek için kendimi zorluyorum.(zorluk diyorum çünkü;15 milyon benim için en az bir hafta 10 günlük geçinme parası demektir bunun alay edilecek veya küçük düşürülecek biryanının olmadığına sizlerin de inandığını biliyorum... benim başlattığım ve önerdiğim bu faaliyete gelmem lasım diye düşünüyorum bir yandan da.
c-Bir de diğer illerden gelmek isteyen arkadaşları da bir düşünmek lasım mali açıdan.
3-Bunun geleneksel hale getirilmesine gelince;neden olmasın ama önce şu birincisinin altından yüzmüzün akıyla çıkalım.
Şu anda kaç kişi olduk bilemiyorum ama ayın 30'u gittikçe yaklaşıyor ve sayıyı tamamlama işine yoğunlaşalım bence bir an önce bunu da onur takip ediyor sanırım bize de burdan bildirirse sevinirim.
çok uzattığım için özür dilerim sonuçta güzel bir cafe ya da bir 4 yıldızlı otel olsun ben varım....
son olarak onur'un yer ayarlamak için verdiği emeğide düşünmek lazım...
affınıza sığınarak birşey daha belirtmek istiyorum;oraya gelecek her kişi aynı seviyede olmayacak (webmasterlik bilgisi açısından) buna örnek olarak kendimi rahatlıkla verebilirim :-))
yani bu kadar işi uzattım ve gayet ciddi bir duruma getirdim herkes beni gayet yeterli sanmasın bu işte henüz 3 aylık bir geçmişim var bu alemde
uzattığım için tekrar özür dilerim...
Saygılar.....
|