Bugun The Euro Plaza Hotel'in konferan salonunu ayarladik gibi bir sey oldu, neredeyse kesin anliyacaginiz.. Isin guzel tarafi ise su: Baska bir hotelde, 4 yildizli bile olsa, 30 kisilik bir grup icin kisi basi maliyeti yaklasik 35-40 milyon olurdu. Euro Plaza'nin calistigim sirketin bagimsiz hoteli olmasi, bu yonde isi kolaslastiriyordu, bu sebeple ben de bir hotelin konferans salonu olsun demistim..
Maddi yonden sIkIntisi olanlar dert etmesin, olusan acigi kapatabiliriz yeterli sayiya ulasilirsa, ki oyle gozukuyor. Su an yaklasik 20-25 kisi gonullu gibi gorunuyor buradan. Ama yeri maximum 30 kisilik ayirtiyorum muhtemel eksiklikleri dusunerek. Aksama dogru kesin sonucu ve tam ayrintilari zoque.com giris sayfasindaki news'den okuyabilirsiniz.
Levent'in fikrine gelince; super olur bence. Hakikatte gercekten de bu bulusmanin sadece zoque
forum dostlarinin bulusmasi olsun diye organize etmemistim, hatta forumla alakasi olmayan tasarimci ve
grafiker biriki arkadasimi da davet ettim. Ama bu bulusma dahil, bundan sonrasi icin harika bir organizasyon olabilir bu. Bu arada kokteylin oyle ya da boyle, elbetteki basligi belirlendi "Geleneksel Zoque.com tasarimci ve katilimcilar zirvesi" (isin sakasi:P)
Son olarak, kesin gelecek durumda olanlarin bana lutfen isimlerini e-
mail veya icq yoluyla bildirmelerini rica ediyorum, sayiyi buna gore belirleyecegim.
Hepinize mucks

:P