View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 09.06.2001   #1 (permalink)
soul

soul's Avatar

Yer: LND
Proje Geliştirme & e-iş yapma

Eminim ki hepimizin kafasından zaman zaman şöyle bir şey yapsam ne para kırarız veya güzel vs. gibi düşünceler geçmiştir.
Forumda son okuduğum konularda sitelerin kapanması vardı
hokkabaz gibi... Ve bunların nedeni mali sorunlardı.
Sizce neden bu mali sorunlar aşılamıyor ? turkhaber' in sahibinin şu şekilde bir lafı var.
"Türkiyede internetten reklam ile para kazanan tek firmayız" Doğruluğu tartışılır ama kesin olan bir şey var ki çok firma batıyor yada battı. Kimse yeni bir proje ile ortaya çıkmak istemiyor.
Şu an uğraştığım hobi konusundan öte e-ticaret ile ilgili projem var ve hiç bir şey beklemiyorum açıkçası. Kendini çıkaracağından bile şüpheliyim. Bu da beni sizi hepimizi bu işten soğutuyor eminim.
Buradaki temel sorun ise bence reklam gelirlerinin yetişmemesi. Yani reklamlardan bir şey gelmemesi. Bunun sebebi de internete giren az insan olsa gerek. Bu da zaten TT tarafından boyuna darbe yiyor ve belki de kişi sayısı ve ortalama online zaman azalıyor.
Bir diğer sebepte yaplan bir istatistik %70' i geçkin kişinin sadece eğlence için internete girmesidir. Bu da durumu biraz daha gözler önüne seriyor. Bir tartışmadan çok açıklama ve fikirlerimi sunma açısından bunları yazıyorum. Sizin de fikirlerinizi bekliyor ve eğer yapılabilecek bir şeyler varsa onları konuşup yapalım diyorum...