Konu Başlığı: İnternet ve Reklamcılık
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 11.06.2001   #6 (permalink)
arap_kadri

arap_kadri's Avatar

Yer: Ankara/Turkiye
Görsel: 2
Re: Kafa Patlat

Alıntı:
Gönderen: greatdesigns
. Ben 4 yıldır profesyonel Photoshop kullanıyorum. Ama sadece 16 yaşındayım. Yaştan kaybettiğim için bu aralar sadece reklam ve tanıtım için bedava iş yapıp kart bastırıp dağıtıyorum. Yılma sakın...

Özür dilerim greatdesigns fakat geçimini photoshoptan sağlamıyorsan profosyonel olarak bu işi yapıyorsun sayılmaz... evvela onu düzeltelim...

Emokhan'ın dediği gibi reklamın en iyi yolu promosyon ve ufak hediyeler vermek, müşteriyi şaşırtmaktır bence...

normal bir gün bir radyo sitesine girip herhangi bir form doldurdum ve adresimi tam yazdım diye bana ufak hediyeler gönderiyorsa bu yeterince büyük reklamdır...

Şirketler sadece kazanmak için uğraşıyorlar... iletişimciler mutlaka görmüşlerdir veya görenler de vardır... reklam sektörü gayet ethlikeli ve anlamsız gelen bir sektördür. sırf avrupada Cola satışını çoğaltabilmek için yıllık gelirinin %70 ni reklama ayıran bir şirketin Türkiye'de olduğunu düşünemiyorum bile...

büyük düşünülemediği zaman kazanmazsın. ben gerçi kapitalizimin soğuk yüzünden bahsediyorum ama dikkatinizi buraya çekeyim.

yani reklamın interneti veya radyosu tv si olmaz...

dedikleri gibi reklamın kötüsü de olmaz...
reklam daima reklamdır...
düşünün
...