Konu Başlığı: Web tasarım ücretleri...
View Single Post
Sponsorlu Bağlantılar
Zoque.Forum
Advertisement
Old 15.06.2001   #8 (permalink)
DigiMan

DigiMan's Avatar

Yer: Kocaeli
Editör programından kastın, müşteri kendine özel bir sayfada yazıları yazacak ve bir sayfadaki önceden belirlenmiş kısım değişecek? Yani blogger gibi mi?

Bizim yeni projemizde böyle bi olaya giriyoruz. Bir şehir portalı (kocaeli) olacak, yazarlar login olup yazılarını yazacaklar ve sitedeki köşesi anında değişecek. Bunu yapmak için PHP kullanacağız. Kullanacağız dediğime bakmayın, ben çakmam PHP'den O olayı da, başka bir arkadaş yapıyor. Yani, PHP lazım sanırım.

Eğer editör programından kastın, müşteri kendi bilgisayarında değiştiricek gibiyse biraz garip geldi bana. Dreamweaver'ı tavsiye ederim müşteriye

Prodigy'nin söyledikleri de bence doğru. Şu anda 14-15 yaşında çocukların yaptıklarına bakıyorum, bi de kendi yaptıklarıma bakıyorum... Ve anlıyorum ki, bana bu işten ancak üniversite bitene kadar ekmek var Yani gerçekten mükemmel yapanlar var, tabi zaman meselesi. Ama ben asla ilerde "webmaster" olmayı istemedim zaten.

İnşallah prof olucam ama "ekonomi prof'u"

Umarım herkes zamanı gelince kendi yapabileceklerinin farkına varır ve başka bir yolda da yürümeye devam eder. Sırf bu iş için herşeyi boşlamış insanlar biliyorum ve üzülüyorum; 5 sene sonra ne yapacaklar? Çok zorlu bir seleksyon bekliyor bu web neslini bence...
DigiMan şu an çevrimdışı   Mesajdan alıntı yaparak yeni bir cevap ekleyin