Alıntı:
|
Boyle bir şey arsa bile konuyu acan kısıyı bılgılendırmenız gerek dıye dusunuyorum
|
forumu kullanmak isteyen kullanicilar burada belirlenen kurallara uymak zorundalar. bu yüzden yeni mesaj acmadan
forum kurallarini ve bölümlere ait aciklamalari okumalisin.
forum kurallarinda yöneticilerin mesaj silme ve degistirme haklari oldugu belirtiliyor. yöneticiler gönderilen mesajlarda yapilan degisiklikleri kullaniciya bildirmek zorunda degiller, herseyi bu kadar detaya dökecek kadar zamanimiz yok.
bize birkac gün önce söyle bir email geldi:
Alıntı:
Sayýn forum yöneticisi,
NetDedektifi adlý kullanýcýnýzýn forum kurallarýna aykýrý olarak
"6. Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek yasaktir.
7. forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar. "
gönderdiði mesajlarý yayýmlamaktasýnýz..
Bu kullanýcýnýn gönderdiði mesajlar firma ve kiþi ismi belirtilmeksizin direk olarak firmamýzý hedef almaktadýr.. çünkü ayný mesajlarý bizede e-mail ile göndermektedir..
bunun sebebi ise kendisine ait olan web tasarým firmasýnýn bundan yaklaþýk 6 ay önce bizim firmamýza yapmýþ olduklarý ve parasýnýn ödenmediðini iddia ettikleri web sitesi. parasýnýn ödenmediðini iddia ettiði dedim çünkü hali hazýrda bize borçlu bulunmaktadýr bu þahýs..
Bu sorunun bi an önce halledilmesini ve bu kullanýcýn gönderdiði mesajlarýn yayýmýna bir son verilmesini dilerim.. Çünkü söz konusu olan site kesinlikle çalýntý deðil sade hazýr bir þablonun kullanýlmasýdýr. Buda takdir edersinizki hýrsýzlýk deðildir..
Saygýlarýmla..
Nec
|
yeteri kadar aciklayici sanirim. calinti siteler bölümüne erisimini iptal ediyorum, forumun diger kisimlarini kullanmaya devam edebilirsin.