Alıntı:
Gönderen: NetDedektifi
Konuda kımsenın kısısel haklarına saldırı yoktur bana atmıs olduğunuz maıl alakasızdır.Benım fırmam dıye atmış olduğunuz< bır fırmam bulunmamakla bırlıkte adamlarla benım kısısel bır alışverısım yoktur kaldıkı konumda ben internet şirketinin adını bılee zıkretmıs değilim .
|
konuya baslarken söyle bir aciklik getirelim, benim sana göndermis oldugum bir email bulunmuyor.
calinti siteler bölümüne gelince... bölümü acarken amacimiz bu isi profesyonel yaptiklarini iddia edip, baskalarinin emekleri üzerine
tasarim yapan insanlari teshir etmekti ya da tasarimlari calinan
site sahiplerinin seslerini duyurabilecekleri bir bölümün olmasiydi. fakat zaman gectikce hedeflediklerimiz ve gelinen noktalarin birbirlerinden cok farkli yerler oldugunu gürdük. calinti siteler bölümü insanlarin mesaj gönderebilmek icin internette benzer tasarimli siteler aradiklari, en ufakta bir olayda mesajlarla dolduklari bir yer haline dönüstü. insanlarin yazarken kullandikari dilde bozuldu.
beni en fazla rahatsiz eden konu bir takim kisisel cekememezlik yüzünden gönderilen mesajlar ve yaratilan tartismalar oldu. ben
forum admini olarak bu ortamda belirli bir seviyenin korunmasini ve insanlarin yazdiklari mesajlarda olaylara duyarli yaklasmalarini bekliyorum. konu kisilestirildigi zaman kapatilir. nec adli kullanicinin yazdiklari yukarida, senin yazdiklarin belli. daha fazla bu konuya yer vermeyi uygun bulmuyorum. aranizda ne tür problemler oldugunu bilmiyorum ama buranin bu tür anlasmamazliklarin yansitilacagi bir yer olmadigini bilmelisiniz. ama eger ki konu ile ilgili söylemek istedigin birseyler oldugunu düsünüyorsun en uygunu bunu kendi sitenden duyurman ya da email yolu ile
site sahibine bildirmen olacaktir.
Alıntı:
|
actigim konunun silinmesi internet teki forumlarda bulunan kisi haklarina sizin saldirida bulunmus olmaniz demek
|
forum ortami demokratik bir ortam degil. bizlerin belirledigi ve uygulamaya calistigi kurallar var. foruma kayit olurken bunlar kullaniciya da bildiriliyor. senin kisisel haklarina salidiri olarak degerlendirdigin olayi ben baska bir kullanicinin kisisel haklarinin korunmasi olarak algilamaktayim. tercih senin, kurallari kabul edip forumu kullanmaya devam edebilirsin ya da begenmedigni söylerek vazgecebilirsin.