|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: ankara/turkiye
|
Bence değmiş, özellikle ilgimi çeken kısımlar da kan ve kopyalanmış ve çok yumuşak bir izlenim veren bulut-gokyuzu katmanları kısmı..
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
basarili bir calisma... iyi bir kolajlama.
en cok detaylar ilgimi cekti...defter cizgilerinin üzerine gelen lekelerin koyulasmasi gibi... yalniz tasarim acisindan o kadarda iyi bulmadigim olay outline olarak yapmis oldugun "ay" , görüntüyü basitlestiriyor.... ikincí bir olayda..kan lekelerinin kan degilde mürekkep, yada kirmizi sarap lekesi gibi durmasi... yaniklardaki renk tonlamasi da pek uygun gelmedi gibi bana... idare eder yani basarilar |
|
|
|
#13 (permalink) |
|
eflatun genel anlamda söylediklerine katılıyorum. Onun dışında defterdeki yanık dediğin kısmı kan olarak yapmıştım ancak anladımki yanığa daha çok benziyor. O yuzden bu kadar kırmızı.
Oradaki outline ay dediğin yer benim tamamiyle üşengeçliğimin eseri. Olmaması gereken bir detay ancak içinde 120 tane layer var hepsinin adıda layer 1,2,3.... karışıyo bi yerden sora bide gecenin o vaktinde uykuda gözlerime çökünce böyle trikler unutulup gidiyo ![]() Kan lekeleri beni sadece defterde tatmin etti. PC den baktığımda (Gamma ayar olayı) iyi olmadığını farkettim. Kan konusunda çok daha fazla çalışmam gerekiyor. Bir tekniği var mükemmel gerçekçi kan efektini sağlayabiliyorsun ama bulamadım nasıl olduğunu. Painter 7 var mesela mükemmel gerçekçi kan vb. efektler hazırlanıyo ama istedimki ps de becereyim bu işi. Renk tonlamalarında ise çok kararsız kaldım. Önce arka planı soft bir turuncumsu renk olsun dedim. Sonra çok düşük soft gir'li mavi olsun dedim derken bunu yapıverdim. Varyantasyon çok karar gözüme kalıyor. Son olarak bencede 2 saat daha özensem çok daha kusursuz olurmuş. Yinede sağolun yorumlar için. |
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |
|
Yer: Frankfurt/City
|
Alıntı:
olayi hepimiz biliyoruz, o yüzden lafi salladim. sorry