»
Abstract Artwork Tutorials 1 - Nebula
|
| Anket Sonuçlarını Göster: Faydali mi? | |||
| Sen ne diyosun!? Dahasi gelsin! |
|
21 | 100.00% |
| Bilemiyorum ki... Kesti bu beni |
|
0 | 0% |
| Begenmedim ki ben? |
|
0 | 0% |
| Katılımcı: 21. Bu ankete oy veremezsiniz | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Abstract Artwork Tutorials 1 - Nebula
Herkes benim ustume soz verdigim halde yazmadigim icin cullanmadan teknikler bolum 1e gecelim. "Bi dakka Abstract ne demek ki? Anlamini bilmedigim seyleri yaptirma bana?" = Abstractin digital arttaki karsiligi soyut, bazen anlamsiz, bazen anlamli fakat mesaji direkt net gorsel olarak degil, bir gorsel yogunlugu icinde sunmayi tercih eden calismalara tekabul etmekte. "Nasi Yani?" Soyle ki, calisma agirlikli experimental(deneysel) ogeler iceriyorsa » gibi bu genelde pek fazla mesaj verici anlam aranmayan abstract kategorisine girer. Cunku calismada tema yok, olmak da zorunda degil. Velakin bu tur temasiz calismalarin asil amaci, bu yonde gelisimler yaparak eldeki abstract teknikleri mesaj amacli kullanabilmek. suradaki » gibi . Sikca duymaya basladigimiz abstract teknikler aslinda medyada da sikca orneklerle gorunuyor (axess reklamlari, bazi matrix sahneleri). "Yeter bidi bidi yapma, ogrendim ben abstract'in ne oldugunu." Peki, Baslayalim: Bu kadar. Bundan sonrasi ve sonuc calismaya giden yol tamamen sizin yaraticiliginizla sinirli. Ntrox - Abstract Artwork <- buradaki calisma tamamen yukarida anlatilan tekniklerden ibaret. Umarim faydali olmustur, iyi eglenceler ![]() //// Ekteki psdden faydalanmadan, belki bazen, cok az bazen referans olarak kullanaraktan teknigi uygulayan arkadaslar olursa ve calismalarini buraya reply olarak post ederlerse, bu tutorial ne kadar faydali olmus onu gormus oluruz (Oneri icin Se7en'a tesekkurler). Tabi gormeyeyim sakin copy pasteleri, hemen anlarim pesin pesin soyluyorum, ugrasin daha guzelini yaparsiniz ![]() //// Mesaj ScottJr tarafından 15.11.2003 (06:39) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
tesekkur ederim, aslinda asamalar esnasinda daha efektif detaylar vermek isterdim, ama su mesaji yazdigim an saat 03:00, 10'dan beri bununla ugrasiyorum vaktim olmadigi icin kalan ufak rotuslari gorebilmeniz icin kaynagi upload ettim.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
süper olmus, konunun imajlarla beslenmesi de cok hos olmus.
ellerine saglik.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: sakarya
|
Açıkçası çok harika bi tutorial olmuuş. ilk başta denerken ya napcaz bunu filan dedim sonra diğer çalışmanı inceledim ve alala bu ona benzemiyor olayı kafamda dolaştı len flare içine bir tanede ben koydum fazla oldu ama olsun rengide tek yaptım ama yinede şu fırça atma olayını yapamadım
hep yapmak istediğim olaydır ama dene dene bir yolunu bulamadım nasıl bu kadar dağınık brush atım ovallik olur yaw çıldıracam..Çok saol yine sonuç olarak çıkan resmi ekliyorum...
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
2.nci tutorial bunlari (brushes , detailed lighting) iceriyor zaten
poll kapansin, gelir devami da.Bu arada aynen ilk postta dedigim gibi, tutorialdaki ornekten daha guzel olmus tebrikler Biraz daha ustune giderseniz kiskanmaya bile baslayabilirim
Mesaj ScottJr tarafından 17.11.2003 (15:38) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!