|
|
#11 (permalink) |
|
Re: Illustrator CS 2'yi Merak Edenler İcin bir PDF
illustrator gerçekten başarılı bir program ancak Freehand'de mevcut bazı özellikleri barındırmıyor (tersi de doğrudur), örneğin pathlerdeki uçları eşit şekilde hizalamayı 'align tool' ile bir türlü beceremedim illustrator'da, merak ettiğim Macromedia epeyidir Freehand üzerinde çalışmıyor, çalışıyor ise bile en azından yeni bir sürüm çıkarmıyor, acaba Freehand'i gözden çıkarıp illustrator ile mi devam edecekler bilginiz var mı?
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: Fincan'ın içinden
|
ilk defa Illustrator CS 2 kullanan biri olarak yaptığım bir iki çalışma
ilk defa illustrator CS 2 kullanan biri olarak yaptığım bir iki çalışma
Bu benim kendi resmim ![]() Bu da dün geceki çalışmam ![]() beceremediğim en önemli şey de şu gölge olayı bize sunduğunuz pdf tutorial ında bu olayın anlatımı ve tekniği varsa çok makbule geçecek..teşekkürler paylaşım için
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: ady
|
Valla ceyhun abi sırf bu yazın için siteye üye oldum (iyide oldu)
bu yazıyı indirmek için 24 saat boyunca üyeliğimin onaylanmasını bekledim durdum... Sağolsun arkadaşlar onayladı da yazıya kavuştum... Ama hala açlığım dinmedi... İngilizcem alt seviyelerde olduğu için yabancı sitelerdeki kaynaklardan da pek fazla yararlanamıyorum... Yayınladığınız bu bilgilere minnetarım... açgözlülük gibi bir huyum yok ama Bilgiye susamış bir insana verebileceğiniz bir bardak daha su var mı acaba? |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Macserver,
samimi düsüncelerin icin tesekkur ederim. Burada reklam olacak ama forum moderatorleri musade ederse sana onumuzdeki sayi Digital Arts dergisini mutlaka almani oneririm. Biraz var ama CS 3 ile ilgili bomba bir calisma yapacagiz. bu süre zarfinda illustrator'un CS sürümüyle ilgili bir kitap bulunmakta. Bu kitabi alabilirsin. Sonra forumlari arastir bakalim ne bulacaksin. MM Istanbul'un kapisini cal belki bir tutam illustrator verirler sana. goruselim... kolay gelsin.
|
|
|
#15 (permalink) | |
|
Yer: ankara
|
Alıntı:
Hepsini geçtim biryerde bastırdığım .TIFF formatındaki çalışmayı başka bir matbaaya gönderdiğimde .TIFF basamıyoruz diye cevap alabiliyorsunuz bu belki bi açıdan normal bir cevap ama bunun devamında .psd kaynak dosyasınıda gönderdiğinizde bunu lütfen vektorel yapın bunun üzerinde çalışamıyorum cevabını alabiliyorsunuz... Şöyle bir sorun var aslında Photoshopu %20 bile öğrenmemiş grafikerler var bu bence saçma bir ikilem ve içler acısı durumuda ortaya koyuyor... indesign hepimizinde bildiği gibi tüm Adobe yazılımlarıyla uyumu ve işlerinizi hızlandırması açısından süper bir program... iyi çalışmalar dilerim renkli günler |
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
illustrator CS3 ile ilgili Youtube adresinde eğitici videolarım yayımda.
http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search 23 Şubat tarihinde Ankara'da Gazi Teknik okullarda bir seminerim var. Görüşmek üzere
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!