»
tasarım için gerekli donanım nedir?
|
| 2D Arşiv Bölümü Luna Photoshop Bölümünde önemli olduğunu düşündüğümüz mesajların toplandığı yeni bölüm. Foruma yeni bir soru sunmadan bu bölümdeki mesajlara göz atılması tavsiye olunur. (Arama motorundan daha eski mesajlara ulaşılabilir). |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İsanbul
|
Re: tasarım için gerekli donanım nedir?
omerbalyali arkadaşıma yürekten katılıyorum, gerçi konunun taaa başında zikrettiğim para bu kadar yekün tutmuyordu yane 3000-4000usd bir paradan bahsediyordum... hata ve hata güvenilir bir kaynaktan ikinci el almayı bile düşünebilirim... (gerçi hâlâ elime para geçmiş değil gelicek ama gelicek...)
|
|
|
|
|
|
#13 (permalink) |
|
Yer: İsanbul
|
evet birisi de tavsiye etmişti, aslında bir de masabaşında test etmek lazım MacBook ları, önemli bir atılım olduğunu iddia eden bir arkadaşım bile olmuştu, mevcut piyasayı allak bullak eder demişti...
|
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
Fakat hala sorunlar olduğuda bahsediliyor, öncelikle şarjın çok kısa gitmesi ve aşırı derecede ısınma ( 62 dereceye kadar çıkmış), ve birde ses konusundada biraz problemi varmış.. Hollanda kanalında bir testte görmüştüm. Artıları Ömer'inde dediği gibi hızı inanılmaz artmış. Ben olsam 13 inçliği beklerdim herşey daha stabil olabilir. Fiyatta düşebilir.
|
|
|
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
Yer: Eskişehir
|
MacBook Pro arkadaşımda var.Hayran kaldım.Harddisk koruması var ayrıca.İnternette bir şey okumuş,adamın biri harddiske bağlı sensörleri kullanarak oyun oynuyormuş.
Benim bildiğim teknik bir ayrıntı vardır,o da şudur: IBM Power İşlemcisi bir DSP işlemcisidir.Görüntü işlemesi çok üstündür.Daha hızlı işlem yapabiliyor.İntel işlemcilerin görüntü işlemesi çok daha yavaştır. Kullanan üstadlara sormak gerektiğini düşünüyorum. *Ben Mac Book Pro ya hayran kaldığımı söylemek isterim. |
|
|
|
|
|
#20 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Oyun oynamak için alabilirsin ki onun için bile yetersiz kalıyor artık.
Çok kısıtlı seviyede iş yapılabilir ama kesinlikle tavsiye etmem. Kendi özellikleri yetersiz olduğu gibi genişletilebilirliği de çok sınırlı. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!