|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: tasarım için gerekli donanım nedir?
G5'ten ziyade, yeni nesil işlemcili PC'leri tercih ederdim. Ayrıca, Parhelia ekran kartlarıyla desteklenen bir sistem fena olmazdı
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
bir çok alanda her kisinide test ettim ama G5 sadece Photoshop ta fark atıyor..ciddi bir fark atıyor hemde ancak vektörel yapıdaki dosyalar ile pc daha hızlı çalışıyor...Özellikle pc ve mac arasında montaj yaparken farkı görmelisiniz...Eğer Pc de iseniz sorun yok ama G5 üzerinde çok küfür edersiniz
Gerçi bu durum donanım ile alaklı değil macosx ten kaynaklı bir sorun 9.2.2 de aynı işlemi yapınca önüne kmise geçemiyor oda ayrı ...Ancak yeni bir sistem alıcaksan ve kısıtlı paran varsa eğer. bence pc al..Ben hiç bir şekilde G5 in o kadara parayı hak ettiğine ikna olamadım
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İsanbul
|
saygı değer üstad silva,
bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek ayrı bir zevk... o yüzdendir ki sormak istediğim çok şey var... bunlardan biri ise AMD ve Pentium işlemcileri kıyaslayabilir misiniz? Cevabınız içinşimdiden teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
//biraz off topic: gonul ister ki..
|
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
...Ben kendimi bildim bileli pc de AMD işlemci kullanıyorum...En ufak bir sorun bile yaşamadaım...Ancak şuda bir gerçekki bir takım programlar kurarak test yapmadıkça AMD ve Intel arasında hissedilecek bir hız farkının olacağını sanmıyorum...AMD cpu lar intele oranla daha ucuz ve daha hızlı bu bir gerçek ama yinede tercih meselesi tabi. |
|
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |
|
O alete o kadar para vereceğime alırım mis gibi Apple Power Mac G5 Quad'ımı.
![]() Alıntı:
Subtotal $17,022.00 Diğeri +27.000$, ayrıca Apple Cinema Display gibi bir ekran da yok, RAM'i 8GB, diski 160GB... Ayrıca Power Mac'in PPC değil de Intel versiyonunu çok merak ediyorum.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!